Pigernes håndboldlinje på SINE samarbejder med SønderjyskE Ungdom, der har tilhørssted i Rødekro, hvilket er 20 minutters kørsel fra SINE. Den traditionsrige Rødekro-klub er kendetegnet for et fantastisk træningsmiljø for pigehåndboldspillere i alle aldre og er fødekæde for SønderjyskEs ligadamer.

Samarbejdet indbefatter i sæsonen 2017/18 minimum et ugentligt træningspas med SønderjyskEs U18-hold. Dette træningspas varetages af både trænere fra SINE og SønderjyskE Ungdom.

Ydermere giver samarbejdet muligheder for at udvalgte spillere kan deltage i enkelte træningspas med SønderjyskE divisionsdamer og eventuelt kampe med U18-holdet, hvis vi vurderer, at dette er til gavn for den enkelte spiller.

Træningssamarbejdet er lavet for at give optimale træningsbetingelser og udviklingsmuligheder for vores allerdygtigste håndboldspillere, der i disse træningspas særligt vil blive udfordret på fysik og fart.

I den forbindelse er det også trænerne på SINE der vurderer hvilke spillere, der vil have gavn af at være en del af disse træningspas.

ca