Læs inden du vælger – fitness

Læs nedenstående sammen med dine forældre

Fitnesslinjen på SINE – for de som brænder for at træne, er ambitiøse, seriøse og som gerne vil uddannes fitness instruktører via DGI.

På fitnesslinjen har vi 5 ugentlige linjetræninger.

Ugens program ser typisk således ud:
– 1x individuel løb.
– 1x individuel styrketræning.
– 2x holdtræning/ude af huset arrangementer.
– 1x teori.

Vi har kun trænere, der har en passion for bevægelse, træning og med højt fagligt niveau. Linjen indbyder derfor til, at man som elev er dedikeret og ønsker at udvikle sig. Vores profil målrettes den seriøse og ambitiøse udøver.
Et ophold på SINE er en fantastisk mulighed for at få et år, hvor man dyrker motion og har et fokus på at udvikle sig fysisk og fagligt.

 

Hverdagen

Som elev skal man have lyst til at løbe og træne hårdt, selv på kolde og våde ture i januar måned. Vi er både inde og ude, kombineret med en række aktiviteter ude af huset, for hele tiden at opsøge nye trends og være nysgerrige.
Ovenstående skal man have lyst til i et helt år, og der vil komme dage hvor det kan være hårdt, og da skal man som elev være indstillet på fortsat at arbejde mod endemålet.

Fællesskab i en individuel idrætsgren

Når alle arbejder mod mål, med et fælles fokus, skabes et unikt fællesskab, hvor vi kan være nysgerrige og læringsivrige sammen.
Vi har ikke samme mulighed som fodboldlinjen eller håndboldlinjen, der sammen spiller en kamp. Dette er vi bevidste om, og har derfor et ekstra fokus på fællesskabet.
I praksis sørger vi for at komme ud af huset, og opleve trends sammen. Vi holder os hele tiden ajour med de nyeste fitness trends, arrangementer og begivenheder.
Vi gør noget ud af at samles i det daglige, før, under og efter den daglige træning.

Fitnesslinjens værdier

Målrettet, commitment, samarbejde, fokus.

Disse fire værdier har vi skrevet ned, som værende udgangspunktet for den kultur der er målet at skabe på fitnesslinjen.
Dette skal du som elev bidrage med.

 

Gode grunde til at vælge fitnesslinjen på SINE

1. Jeg elsker at træne individuelt, i et fællesskab.
2. Jeg elsker at løbe en tur.
3. Jeg kan lide at lave holdtræning.
4. Generelt er fysisk træning fedt.
5. Jeg er nysgerrig på idræt.
6. Jeg kunne godt tænke mig at lære mere om anatomi, fysiologi og bevægelser.
7. Jeg ønsker at udvikle mig fysisk og fagligt.
8. Jeg synes at fitnesslinjen på SINE lyder som det rigtige, den er ambitiøs og seriøs, det er jeg også.

 

OBS! Måske gode grunde

Hvis du kan svare ”Ja!” til nedenstående udsagn, skal du overveje om fitnesslinjen på SINE er det rigtige sted for dig – eller om noget andet er mere rigtigt for dig.

1. Jeg trænger til et år hvor jeg slapper lidt af og hygger mig.
Der skal være plads til at vi hygger os, hvilket vi også gør. MEN, det gør vi fordi vi synes det er fedt at træne og at vi dyrker fællesskabet. Vi forventer at man møder op og bidrager positivt til de tidligere nævnet værdier.

2. Jeg er ikke vant til at dyrke idræt, men vil gerne på SINE, og den eneste mulighed jeg har var fitnesslinjen.
For at trives på linjen, skal det være dit førstevalg, og det du allerhelst vil. Du skal være vant til at dyrke idræt, og måske endda elske det.

3. Jeg vil gerne i form.
Det er vigtigt for os, at du har en grundform inden du starter. Hvis ikke, så følger overbelastningsskader, og du vil ikke kunne følge de andre elever i træningen.

4. Jeg vidste ikke lige hvad jeg skulle vælge.
Du skal vælge fitnesslinjen, fordi at du synes det at træne er det fedeste i verden.

ca