Kulturrejsen

En unik dannelsesrejse med sport og kultur i centrum

Med Golflinjen kommer du på kulturrejse til USA, hvor du vil få et væld af unikke sportslige og kulturelle oplevelser.

Golf er enormt populært i USA og sporten bidrager væsentligt til den amerikanske økonomi. Det betyder, at landet har fostret flere legendariske spillere med kolossal betydning for sporten, og der er en lang række baner i verdensklasse.

Som ung golfspiller med ambitioner og talent er USA det forjættede land, man bare må besøge i sit liv – og vi er enormt heldige at kunne gøre det, som en del af efterskoleopholdet på Golflinjen på SINE.

***

OBS! Inden for de næstkommende år, omlægges rejsedestinationen til en spændende destination inden for Europas grænser

 

Georgia on my mind!

Atlanta, en storby rig på sportlige oplevelser og amerikansk kulturhistorie

Atlanta er hovedstaden i staten Georgia, og én af USAs storbyer med et rigt kultur- og sportsliv og rødder langt tilbage i den amerikanske historie. Vi skal selvfølgelig dykke ned i begge dele, men vi får også tid til shopping, da Atlanta byder på flere store shopping malls.

Turen er et socialt højdepunkt på linjen og en dannelsesrejse, der giver nye perspektiver på både sporten og den hverdag og kultur, vi kender fra Danmark.

Det er en oplevelse for livet, vi ser frem til lige fra skolestart!

Sporten på kulturrejsen

Verdensklasse baner

Sportsligt byder Atlanta på nogle fantastiske baner, som ikke kan sammenlignes med de danske. Her kan blandt andet nævnes Bears Best, som er skabt af legenden, Jack Nicklaus. Vi skal selvfølgelig prøve nogle af disse baner!

 

Turnering mod lokale golfspillere

Vi får fornøjelsen af at spille mod 2 high schools. Norcross er en offentlig high school og har over 4000 elever. Vi skal også forbi den private Greater Atlanta Christian School, som har knap 1700 elever.

Her har vi fornøjelsen af, at spille på den meget eksklusive Atlanta Athletic Club. Banen har blandt andet været vært for både Majors og Ryder Cup. Den er desuden hjemmebane for Bobby Jones, manden der skabte US Masters.

Kulturen på kulturrejsen

Martin Luther King og kampen for afroamerikanernes rettigheder

Vi skal blandt andet besøge Martin Luther King Historical Site. Martin Luther King var frontperson i kampen om lige rettigheder for afroamerikanere. Her skal vi se Martin Luther Kings fødehjem, kirke, og meget mere, der dokumenterer hans storhedstid tilbage i 1960’erne.

 

CNN, Civil Rights Museum Og Jimmy Carter Memorial

Nyhedsstationen CNN er en af verdens største, og har hjemme i Atlanta. Vi skal opleve hvordan man sender nyheder ud til hele verden på flere forskellige sprog. Vi tager også et dyk ned i den amerikanske kulturhistorie med et besøg på Civil Rights Museum og Jimmy Carter Memorial.

 

Besøg hos World of Coca Cola

En af hovedattraktionerne er besøget hos World of Coca Cola. Her skal vi opleve historien bag et af verdens største brands, der ved at blande sirup og vand opfandt det vi i dag kender som Coca Cola. Der vil også blive rig mulighed for at smage de over 150 forskellige drikke, som Coca Cola producerer til hele verden.

 

Privat indlogering

I forbindelse med besøgene på de to high schools, vil I blive indlogeret privat hos hosting familier. Det giver et unikt indblik i livet som ung amerikaner, hvor både sport og skole skal passes.

Den private indlogering giver ofte uvurderlige kulturelle oplevelser og personlige erfaringer, man tager med sig i resten af ens liv.

ca