Se filmen

Cambridge Class

For english version, press here

Vi tilbyder Cambridge International Examinations til 10. klasse.

De unge i dag skal kunne begå sig i en globaliseret verden, og over hele verden ses en tendens mod engelsksproget undervisning.

Cambridge International Examinations er internationalt anerkendt, hvilket betyder at elever med Cambridge bevis har adgang til udenlandske uddannelsesinstitutioner.

Engelsk som undervisningssprog er ligeledes blevet mere udbredt i Danmark. Ved at vælge Cambridge Class på Sportsefterskolen SINE, står eleven med et solidt udgangspunkt for den fremtidige uddannelse.
Hvis eleven skal i gymnasiet eller på International Baccalaureate School efter SINE, er det en fordel at have modtaget Cambridgeundervisning pga. det høje niveau.
www.ib-skoler.dk kan du læse mere om de danske IB skoler og hvilke adgangskrav, de har.

Cambridge Class er for den engagerede og målbevidste elev, der har lyst til at udvikle sig fagligt – enten på det naturfaglige eller det samfundsfaglige område.
Eleven har et rimeligt engelsk- og matematikniveau med karakteren 7 og derover.

Cambridge Class vælges udover din sportslinje.

 

Fag i Cambridge Class

English 2. language
Mathematics
Dansk (FP10)

Cambridge valgfag: Du skal vælge minimum 2 fag.

Global Perspectives
Food and Nutrition
Fysik/kemi (FP10). Ikke Cambridgefag.
Goethe Deutsch eller Tysk (FP10). Ikke Cambridgefag.

I april skal der vælges valgfag i prioriteret rækkefølge. Hvis der ikke er tilmeldinger nok til et valgfag, oprettes faget ikke.
Undervisningen foregår på engelsk, og niveauet kan til en vis grad sidestilles med en 1. g.

Eleverne tager eksamen i de fag, som de får undervisning i. Der betales for Cambridge International Examinations og prisen er 4.000 kr.
Prisen for Goethe Deutsch (Goethe Instituttet) eksamen er 1.000 kr.

I Cambridge Class tager eleven mundtlig eksamen i engelsk, skriftlig eksamen i alle fag, laver eksamensprojekt i Global Perspectives og en praktisk eksamen i Food and Nutrition.

Som ordblind har man ikke mulighed for at bruge hjælpemidler til sin Cambridgeeksamen, både fordi de foregår uden computer, men også fordi Cambridge har deres egne regler på dette område – regler der ikke er identiske med dem, vi kender i Danmark. Man kan dog tildeles 25% ekstra tid til alle de skriftlige Cambridgeeksamener.

Se filmen
Se filmen

Alle kommende Cambridgeelever inviteres til en Cambridgedag med undervisning på SINE, inden de starter. Her bliver de undervist i de forskellige fag, så de efterfølgende vælger den retning, som er rigtig for dem.

Vi tilbyder at arrangere en rejse for Cambridgeeleverne til et engelsktalende land i Europa. Til denne rejse er der egenbetaling på kr. 6.000,- (rejsen er valgfri).
Elementer fra vores undervisning bliver integreret i rejsen. Aktiviteterne på rejsen kan variere, da eleverne er med til at forme rejsens indhold.
Vi har bl.a. været i Dublin, hvor vi oplevede den irske nationalsport Gaelic Games, boede hos værtsfamilier, besøgte University of Dublin, fik undervisning i zoologisk have og bagte ægte engelske scones på Howth Castle.

Vores Cambridgeelever opnår et helt specielt sammenhold i løbet af et skoleår. De har mange fælles oplevelser, som f.eks. besøg på universiteter, specielle Cambridgeuger, brobygning på IB-skoler og rejsen.
Ligesom de andre elever, er Cambridgeeleverne selvfølgelig også med på skolens skitur samt sportslinjernes kulturrejse.

I Cambridge Class er der ofte flere forskellige nationaliteter, og herved udvides elevernes horisonter og de lærer om andre kulturer.

Cambridgeelever kan se frem til et skoleår med fokus på høj faglighed, udover de sociale og sportslige oplevelser.

 

 

ca