Se filmen

Om fodboldlinjen

Ønsker du et år med:

  • Fodboldtræning hver dag
  • Udenlandsrejser
  • Individuel udvikling i et unikt fællesskab
  • Turneringer og træningskampe

– Så er et år på SINEs fodboldlinje helt sikkert noget for dig!!

Pigefodboldlinjen på SINE er målrettet dig, som virkelig brænder for fodbolden og som vil noget med din sport.

Vores spillere kommer fra hele landet, de har spillet fodbold i en del år og er vant til at konkurrere. Derfor har vi mindst 5 intensive træningpas af 90 min. om ugen. Udover den specifikke fodboldtræning kommer individuel træning, styrketræning, teknisk træning og fysisk træning, så det skal du være klar til.

Se filmen

Fantastiske rammer

På SINE har vi nogle af Danmarks bedste fodboldfaciliteter, så vi har de perfekte rammer for din træning. I den daglige træning arbejder vi med at styrke hver enkelt spillers fodboldmæssige færdigheder, så du får netop hvad du har brug for, til at opnå dit fulde potentiale.

Vi lægger stor vægt på:

  • Teknik: Pasninger, 1. berøring, driblinger, vendinger
  • Taktik: Spilsystemer, spillestil, forsvarsspil, presspil, opbygningsspil, afslutningsspil samt lavtaktisk begreber såsom sideforskydning, bandespil o.lign.
  • Fysik: Koordination, plyometrisk træning, styrketræning, aerob og anaerob træning, funktionel styrketræning
  • Mentalt: Målsætningsplaner, individuelle samtaler, personlighedsudvikling
  • Teori: Elementær træningslære, kostforedrag

Derudover kommer træning og kampe med din egen klub, hvis du har en sådan. Vi hjælper også gerne med at finde en klub, der passer til dit niveau, hvis du har mod på det.

Se filmen

Turneringer og rejser

I løbet af skoleåret deltager vi i mange turneringer – bl.a. ISF cup (hvert 2. år), hvor vinderen repræsenterer Danmark ved VM. Derudover er vi med til Efterskole DM, Skoleligaen samt diverse træningskampe mod andre skoler og klubhold.

Årets helt store højdepunkt er vores fodboldkulturrejse, som går til Atlanta i USA. Her skal vi se en masse seværdigheder, opleve kulturen og selvfølgelig spille en masse fodbold! Læs mere om Atlanta turen under Atlanta – kulturrejsen.

Ud over Atlanta turen tager hele skolen på en fed skitur til Østrig.

Unikt sammenhold

For at få det sjovt på vores fodboldlinje skal du møde op med godt humør og være i rimelig fysisk form. Vi forventer at du brænder efter at udvikle dit fodboldspil og vi håber du vil gøre dit til, at det bliver et fantastisk år. Vi vægter det sociale højt, så vi gør meget for, at kammeratskab og godt humør skal kendetegne samværet både på og uden for banen.

For de bedste pigespillere, vil der af og til være mulighed for at træne sammen med drengene.

ca