Se filmen

Om fodboldlinjen

Ønsker du et år med:

  • Fodboldtræning hver dag
  • Udenlandsrejser
  • Individuel udvikling i et unikt fællesskab
  • Turneringer og træningskampe

– Så er et år på SINEs fodboldlinje helt sikkert noget for dig!!

Pigefodboldlinjen på SINE er målrettet dig, som virkelig brænder for fodbolden og som vil noget med din sport.

Vores spillere kommer fra hele landet, de har spillet fodbold i en del år og er vant til at konkurrere. Derfor har vi mindst 5 intensive træningpas af 90 min. om ugen. Udover den specifikke fodboldtræning kommer individuel træning, styrketræning, teknisk træning og fysisk træning, så det skal du være klar til.

Unikt sammenhold

For at få det sjovt på vores fodboldlinje skal du møde op med godt humør og være i rimelig fysisk form. Vi forventer at du brænder efter at udvikle dit fodboldspil og vi håber du vil gøre dit til, at det bliver et fantastisk år. Vi vægter det sociale højt, så vi gør meget for, at kammeratskab og godt humør skal kendetegne samværet både på og uden for banen.

For de bedste pigespillere, vil der af og til være mulighed for at træne sammen med drengene.

Se filmen

Den daglige træning

I den daglige træning arbejder vi med at styrke hver enkelt spillers fodboldmæssige færdigheder, så du får netop hvad du har brug for, til at opnå dit fulde potentiale.

Vi lægger stor vægt på:

Teknik: Pasninger, 1. berøring, driblinger, vendinger
Taktik: Spilsystemer, spillestil, forsvarsspil, presspil, opbygningsspil, afslutningsspil samt lavtaktisk begreber såsom sideforskydning, bandespil o.lign.
Fysik: Koordination, plyometrisk træning, styrketræning, aerob og anaerob træning, funktionel styrketræning
Mentalt: Målsætningsplaner, individuelle samtaler, personlighedsudvikling
Teori: Elementær træningslære, kostforedrag
Derudover kommer træning og kampe med din egen klub, hvis du har en sådan. Vi hjælper også gerne med at finde en klub, der passer til dit niveau, hvis du har mod på det.

“Jeg er ekstremt glad for at være taget på efterskole”

Camilla valgte at tage på pigefodboldlinjen på SINE for den personlige, sociale og sportslige udvikling. Hun blev interviewet til fodbold for piger om sit valg. Her er et par citater:

“Det tiltrak mig også, at vi ville træne fodbold 5 gange om ugen, for det var der ikke nogle af de andre efterskoler jeg kiggede på der tilbød.”

“Det med vennerne havde jeg hørt ville ske hurtigt, hvilket det er også er.”

“Jeg vil gerne blive bedre teknisk, og lære mig selv som fodboldspiller bedre at kende”

 

Læs hele interviewet med Camilla

Se filmen

Turneringer og rejser

I løbet af skoleåret deltager vi i mange turneringer – bl.a. ISF cup (hvert 2. år), hvor vinderen repræsenterer Danmark ved VM. Derudover er vi med til Efterskole DM, Skoleligaen samt diverse træningskampe mod andre skoler og klubhold.

Årets helt store højdepunkt er vores fodboldkulturrejse, som går til Atlanta i USA. Her skal vi se en masse seværdigheder, opleve kulturen og selvfølgelig spille en masse fodbold! Læs mere om Atlanta turen under Atlanta – kulturrejsen.

Ud over Atlanta turen tager hele skolen på en fed skitur til Sverige.

ca