Besøg SINE

Hvis man er nysgerrig og gerne vil vide mere om SINE, så er et besøg på skolen det bedste, man kan gøre. Her vil du mærke stemningen, se faciliteterne og møde både lærere, trænere og nuværende elever. Det vil give dig en god fornemmelse af, om SINE er det rigtige sted for dig. Mange elever af vores elever fortæller, at de valgte at det skulle være SINE efter at have besøgt skolen. 

Her kan du se hvilke muligheder, du har, for at besøge SINE.

 

Individuelle besøg

Hvis ikke det er muligt for jer at deltage på de dage, vi inviterer til besøg nedenfor, så ring og snak med os, så finder vi ud af at lave en individuel aftale.

 

Efterskolernes Dag

Vi inviterer til åbent hus på Efterskolernes Dag, hvor I kan komme uden tilmelding og få præsenteret skolen, få en rundvisning, høre om sportlinjerne og møde nuværende elever og sportstrænere.

Efterskolernes Dag finder sted d. 29. september 2024 kl.13-17.

Besøgsaften

5 gange om året inviterer vi vanligvis til besøgsaften på SINE. Her kan I komme forbi og få generelle informationer om skolen fra forstanderen. Bagefter får I en rundvisning af de nuværende elever og en grundig præsentation fra af den sportslinje, I er interesserede i at høre mere om, leveret af vores passionerede linjetrænere.

En besøgsaften starter kl. 19.00 i Klosterhallen. Her vil forstanderen og linjetrænerne tage godt imod jer. Parkering skal gerne foregå på parkeringspladserne ved Klosterhallen. Tilmeld jer via formularen nedenfor.

 

Tilmelding til besøgsaften

OBS! Mange linjer har lange ventelister. Tjek status for din ønskede sportslinje og årgang her, inden du besøger os.

 

  Vælg dato for besøg:
  29. august 2024 kl. 19.008. oktober 2024 kl. 19.0028. november 2024 kl. 19.00

  Fornavn:

  Efternavn:

  Kommune/by:

  Forældre E-mail:

  Forældres telefonnr.:

  Dit nuværende klassetrin:

  Interesseret i skoleår:

  på linje:

  Interesseret i International Class – kun 10. Klasse:
  JaNej

  T-shirt størrelse (du får en SINE T-shirt på besøgsaftenen):

  Tilmeldt SINE Sportsefterskole?

  ca