Om golflinjen

Vi træner hver dag og i vinterperioden flyttes træningen til de bedste vinterfaciliteter i Danmark: ECCOs Sportsfarm. Hvert år rejser vi til Atlanta i USA for at træne og få inspiration. – Så er du bidt af golf, er SINES golflinje helt sikkert noget for dig!

Den daglige træning

Vi har på efterskolens område anlagt en driving range, som lever fuldt op til de forhold der forefindes i de golfklubber I kommer fra.

De fleste tirsdage og fredag eftermiddage tager vi til Sønderjyllands Golfklub hvor vi træner og spiller. Der vil også være weekender hvor vi tager ud og spiller på andre baner.

Se filmen

Undervisere

Efterskolen samarbejder med PGA pro træner, Thor Andersen fra Sønderjyllands Golf Klub, som vil stå for den daglige golfundervisning. Desuden er lærer og elitespiller, Jesper Kraak, tilknyttet golflinjen.

Faciliteter

SINE samarbejder med ECCO og ECCO-farmen, som har fantastiske indendørsfaciliteter til træning af golf i de kolde måneder. I vinterperioden flytter vi derfor træningen til ECCOs sportsfarm i Tønder. At vi kan benytte “Farmen” gør efterskolens golf-linje unik. Der findes ikke lignende vinterfaciliteter i Danmark.

Med ECCO som samarbejdspartner har du mulighed for at møde en eller flere af de playing pro’er, som ECCO sponsorerer. Ydermere vil ECCO også assistere os med at opleve en Europa Tour turnering.

Udenlandsrejser

I løbet af skoleåret på SINE kommer du, udover alle vores ture og udflugter,  på to store rejser.

En skitur til Østrig, hvor hele skolen skal afsted, samt en kulturrejse. Golflinjens kulturrejse går til Atlanta I USA, hvor vi vil skal opleve kulturen, se seværdigheder og selvfølgelig spille en hel masse golf!

ca