Se filmen

Om golflinjen

Golflinjen på SINE er for dem, der brænder for golf og gerne vil bruge et helt år på at udvikle deres golfspil til et højere niveau.

Vi har linjetræning 5 dage om ugen, hvor vi både arbejder med at udvikle dine golfkompetencer i bredden og i dybden. Vores tilgang er seriøs og ambitiøs, og du vil møde kammerater på linjen, der går lige så meget op i golf, som du gør.

Hvert år rejser vi en uge til Atlanta i USA for at træne og få inspiration i golfmiljøer i verdensklasse.

Er du bidt af golf, er SINEs golflinje helt sikkert noget for dig!

Den daglige træning

For at give eleverne dig de bedste forudsætninger for udvikling i den daglige træning, udnytter vi skolens egne faciliteter og de muligheder, vi har i lokalområdet.

Vores “hjemmebane” er Tønder Golfklub, hvor vi træner og spiller, de fleste tirsdage.

God fysisk form er en fordel for at kunne udvikle sig optimalt som golfspiller. Derfor har vi golfspecifik styrketræning som en fast del af det ugentlige træningsprogram.

I vinterhalvåret rykker vi en del af træningen til ECCO Sportsfarm, som tilbyder unikke muligheder for at fortsætte udviklingen i de mørke måneder.

I løbet af året arrangerer vi venskabelige matches med golflinjer fra andre efterskoler.

Faciliteter

For at kunne udvikle sit spil på alle parametre, er det vigtigt, at have gode muligheder for at træne spillets mange facetter i det daglige. SINE har derfor prioriteret, at anlægge en delvist overdækket driving range, en putting green og to green bunkers, som hver især lever fuldt op til de forhold, I kender, fra jeres egne golfklubber.

Der er således gode muligheder for at træne og udvikle både det korte og det lange spil på skolen.

Disse faciliteter anvendes naturligvis flittigt i den daglige linjetræning. Eleverne har desuden mulighed for at benytte dem i deres fritid til yderligere uformel træning og samvær omkring sporten.

Læs mere om vores faciliteter

Trænerne på golflinjen

Trænerne på golflinjen er selv passionerede golfspillere, der har bygget en karriere omkring deres passion for spillet. De brænder både for selv at spille og for at dele deres passion og viden med eleverne. Med en kombination af sportslige og pædagogiske kompetencer, skaber trænerne en hverdag for eleverne med trivsel, læring og engageret golfmæssig- og personlig udvikling.

PGA Pro Mikkel Ipsen Jessen er tovholder på golflinjen og underviser i den daglige golftræning og er desuden dansklærer, kontaktlærer og vagtlærer.

Læs mere om trænerne

Se filmen

Udenlandsrejser

I løbet af skoleåret på SINE kommer du, udover alle vores ture og udflugter, på to store rejser.

En skitur til Sverige, hvor hele skolen skal afsted, samt en kulturrejse.

Golflinjens kulturrejse går til Atlanta i USA, hvor du skal opleve kulturen, seværdigheder og selvfølgelig spille en hel masse golf!

ca