Læs hele vores indholdsplan her

Indholdsplan 24/25

Indholdsplan SportsCamp 2024

Sportslinjerne

Fodboldlinjen

Specifik fodboldtræning med individuel styrketræning, teknisk, taktisk, fysisk og mental træning i de perfekte rammer, hvor vi har vores egen kunstgræsbane. Du bliver undervist af vores super dedikerede fodboldtrænere med solide fodboldbaggrunde både spiller-, uddannelses- og trænermæssigt.

Håndboldlinjen

Udvikling af dig som håndboldspiller både teknisk, taktisk, fysisk og psykisk. Træning med eksterne trænere og vores egne dygtige og professionelle trænere.

Badmintonlinjen

Med udgangspunkt i dig laver vores højtuddannet trænerteam en alsidig og varieret træning med teknik og taktik, og hvor du kan udvikle dig fysisk, styrkemæssigt og mentalt.

Danselinjen

Få udvidet din danseopfattelse med forskellige stilarter, som floor work, modern dance, improvisation, ballet, jazz, hip hop og house. Du skal danse på flere dansestudier i Danmark og New York, og du bliver undervist af vores dygtige danselærere samt gæstelærere.

Golflinjen

Du vil blive undervist af en PGA pro træner, som er fast tilknyttet skolen. Vi har egen driving range, benytter Sønderjyllands Golfklub samt Ecco-farmens fantastiske indendørsfaciliteter.
Du skal spille turneringer i Danmark og udlandet, bl.a. Atlanta.

Skilinjen

Skilinjen på SINE er en ren skilinje,og derfor handler alt hvad vi laver i Danmark og på vores skirejser, om at gøre dig bedre på ski på en sjov, seriøs og udviklende måde. Læs mere her: Skilinjen.

Fitnesslinjen

Dygtige og veluddannede instruktører og fysioterapeut vil du have til rådighed i din daglige træning.
Vi træner styrke, cardio og indoor/outdoor funktionel og du undervises i teori samt tilbydes certifikat som fitnesstræner.

 

Sportslinjerne er tildelt 5 ugentlige undervisningslektioner á 1,5 timer. På sportslinjerne vil du få en grundig og alsidig teoretisk og praktisk undervisning. Formålet med undervisningen er at dygtiggøre og udvikle dig såvel fysisk, som mentalt.

Vi lægger vægt på, at du gennem aktiv deltagelse sammen med de øvrige på linjen er med til at præge undervisningen og planlægge timernes indhold. Samarbejdet mellem eleverne og linjelærerne er derfor højt prioriteret og vil gå forud for den enkelte elevs præstationer. Du må dog meget gerne have personlige ambitioner.

Der kræves ingen specielle forudsætninger for, at du kan vælge dig ind på sportslinjerne. Det eneste, der kræves er, at du skal være nysgerrig, indstillet på målrettet træning og højt dedikeret til din sport.

 

Fysioterapeut

Vi har en fysioterapeut på skolen, som diagnosticerer og behandler skader i det omfang, det er muligt.

 

Årets rytme

Et skoleår på sportsefterskolen SINE består af 42 skoleuger. Skoleåret starter i begyndelsen af august og slutter i slutningen af juni.

 

Weekender

4 weekender om året er der hjemrejseweekend. Disse weekender er forlænget med en hverdag, som kan benyttes til f.eks. læge- og tandlægebesøg. Almindelige weekender starter fredag kl. 14.30. I disse weekender må du gerne rejse hjem. Gør du dette, skal du komme tilbage på skolen søndag mellem kl. 19.00 og 21.50.

Hvis du vælger at blive på skolen, kan du sammen med de andre elever og vagtlærere planlægge weekendens aktiviteter og forløb.

Et antal weekender er temaweekender, som elever og lærere vil planlægge i fællesskab.

 

 

ca