Danselinjen på SINE har mange gæsteinstruktører i løbet af året.
I 2017-2018 vil der blandt andet være gæstelærer som Johanna Castillo Bro, Rash Sensei og Helio Porcaro.

Der kommer endnu flere spændende undervisere på besøg og derudover møder du flere workshops på danselinjens turne, samt ture ud af huset hver mdr.

Rash Sensei

Rash aka ”Colosal Titan” har lavet et hav af internationale shows, turnéer, og battles, og underviser i Break Dance og Afro House. Han har turneret verden rundt med break dance crewet La Folie Crew siden 2006. Oprindeligt fra DR Congo, men nu bosat i Danmark, og kommer derfor med afro trin direkte fra kilden. Rash arbejder som danselære og koreograf i København, hvor han også er meget aktiv i battle miljøet. På SINE vil han lave 1-2 workshop i løbet af året.

se hans Break Dance video HER

Johanne Castillo Bro

– Eksamineret danselærer hos Lisbeth B. Eriksen (1999)
– Uddannet danser og underviser fra Iwanson, München (2002)
– Hun har danset for adskillige moderne dansekompagnier i Paris, Kina og Tyskland. Så som company Selfish/Shellfish, Cie MHK, Cie ACC/Encorps, Cie Moebius og kunstergruppen possible.movement.
– Hun arbejdede som Koreograf for Theateropsætninger i Cie C.O.C. og for kortfilmene “Entracte” og “Je vous hais les petites filles”, som var nomineret på Cannes i 2007/2008.
– Hun har beskæftiget sig med sine egne værker siden 2003 og oprettede sit eget dansekompagni i 2006 sammen med kollegaen Aurore Castan-Aïn. I 2007 vandt de festivalen TOBINA i Paris med duetten “IndiviDUELles”.

Som underviser har hun udvekselt erfaring hos Bewegung und Tanz i München, Micadanses i Paris, Marameo og Tanzfabrik i Berlin samt i Danmark på Danseværket, Aarhus Idrætsskole, MS jazz & Funk, Snoghøj Højskole, Løgumkloster Højskole og Efterskole og Viby efterskole. Gennem hendes talrige erfaringer med dansen på scenen og som individuelt kropssprog i hendes undervisning, søger hun hele tiden nye måder at formidle dansen på.

2008 flyttede hun hendes base som freelance underviser, danser og koreograf til Berlin
Nu er hun tilknyttet danselinjen som gæsteinstruktør 2 gange årligt, hvor eleverne får glæde af hendes kompetencer indenfor moderne dans, floor work og improvisation.

ca