Miami – Kulturoplevelse med Fodboldfeber

Træd ind i solskinsstaten Florida med fodbolddrengene og oplev en kulturrejse i hjertet af Miami. Byen lokker med palmer, fortryllende strande, storbyliv, Latinamerikansk kultur og en overvældende sportsfeber. Fodboldens bølge skyller ind over USA, og i disse år investeres der kraftigt i sporten. Et levende bevis på dette er Inter Miami, der er på vej til at blive en magtfaktor i MLS med stjernespillere som Luis Suarez, Jordi Alba, Sergio Busquets og selvfølgelig MESSI.

***

OBS! Inden for de næstkommende år, omlægges rejsedestinationen til en spændende destination inden for Europas grænser.

Sportsoplevelser på kulturrejsen

På denne unikke rejse er fodbold ikke blot noget, vi ser, men også noget, vi selv oplever. Vi skal kæmpe på banen i 30 graders varme mod lokale hold fra Miami og nærområdet. Modstanderne har tidligere inkluderet Inter Miami’s U16-drenge, et seniorhold med tidligere MLS NEXT PRO-spillere og et U17-hold med talenter fra det Jamaicanske U18-landshold. En træningspas med den sydkoreansk træner Scott Yi fra STS introducerer drengene til en anderledes træningskultur (“Kæft, trit og retning”) sammenlignet med den danske.

Desuden skal vi overvære en kamp med Inter Miami og Messi, hvor drengene får mulighed for at anvende og forfine deres fodboldanalytiske evner.

Kulturelle højdepunkter på kulturrejsen

Miami er ikke blot en destination; det er en rejse ind i Latinamerikas kulturelle hjerte. Vi udforsker Little Havana, der bruser over med liv under Calle Ocho-musikfestivalen, verdens største latinamerikanske gadefestival. En tur til The Everglades byder på luftbådsture, alligatorer og anakondaer.

Sportsånden, der gennemsyrer amerikansk kultur, bliver en integreret del af vores oplevelse. Vi skal overvære Miami Heat i aktion og dykke ned i en sportskultur, der adskiller sig markant fra det, vi kender i Europa. En enorm publikumsoplevelse venter os med kiss-cam, dance-off og half-time show.

ca