Se filmen

Camilla fra fodboldlinjen

“Jeg er ekstremt glad for at være taget på efterskole”

“Det tiltrak mig også, at vi ville træne fodbold 5 gange om ugen, for det var der ikke nogle af de andre efterskoler jeg kiggede på der tilbød.”

“Det med vennerne havde jeg hørt ville ske hurtigt, hvilket det er også er.”

“Jeg vil gerne blive bedre teknisk, og lære mig selv som fodboldspiller bedre at kende”

 

Læs hele interviewet med Camilla

Nanna fra danselinjen

“Jeg valgte sportsefterskolen SINE fordi jeg kendte til skolen og havde besøgt den flere gange med mit dansehold, og på den måde havde jeg allerede opbygget en relation til skolen.”

“Det er rigtig fedt, at der er ét stort fællesskab, og at man nemt kan snakke med hinanden, selvom man måske ikke dyrker den samme sport.”

“Vi træner hver dag i halvanden time, men det er meget forskelligt, hvad vi laver. For det meste danser vi alle mulig forskellige dansegenre, men vi har også fokus på, hvordan det er at være danser og selve teknikken og vi bruger også tid på styrketræning.”

“På efterskole danner man venskaber på en helt anden måde, og man bliver overrasket over, hvor hurtigt man bliver venner med hinanden. Alle kommer fra forskellige steder i landet, og det er fedt at man lærer en masse personer fra andre steder end lige der, hvor man selv kommer fra.”

Læs hele interviewet med Nanna på Studentum.dk

Kristian fra skilinjen

“Jeg elsker at stå på ski, og syntes derfor det kunne være fedt, at komme på en efterskole med en skilinje.”

“Lærerne på sportsefterskolen SINE er vildt engagerede og det smitter helt klart også af på os elever. Det er meget nemmere at lære og turde spørge i timen, når man føler at man kender dem og de kender en, og så lærer man også meget bedre.”

“Jeg skulle lige vende mig til hele tiden at være på, men det er også noget af det, der gør efterskoleopholdet så godt. Man lærer sig selv og sine grænser rigtig godt at kende, og det er klart noget af det, der har udviklet mig.”

Læs hele interviewet på Studentum.dk

Frederik i Cambridge klassen og håndboldlinjen

“Jeg har valgt Cambridge linjen fordi jeg godt kan lide engelsk og syntes at det lød vildt spændende. Derudover har vi på linjen også nogle fag som de andre klasser ikke har, blandt andet global perspectives og økonomi.”

“Håndbold fylder meget i min hverdag, så det er rigtig fedt, at der er mulighed for at dyrke det på et højt plan på efterskolen. At der samtidig også er fokus på fagligheden gjorde at jeg vidste, at sportsefterskolen SINE var den rigtige for mig.”

“Derudover bliver der også arrangeret en masse aktiviteter på skolen, hvor husene konkurrerer mod hinanden, så det er også sjovt at man får lov til at lave nogle sociale ting sammen på den måde.”

“Sporten fylder meget på SINE, og der er forventinger til at vi også selv gør en indsats for at udvikle os. Jeg har altid selv gået meget op i håndbold og derfor passer det mig godt, at ambitionerne er så høje og træningen tages seriøst, både fra vores og trænernes side.”

“Jeg har fået en rigtig bred vennekreds mens jeg har gået her, både fra min egen linje men også på tværs af linjerne. Jeg er virkelig glad for, at jeg valgte at tage et år på efterskole og komme ud og opleve noget andet.”

Læs hele interviewet med Frederik på Studentum.dk

Josephine fra fodboldlinjen

“Jeg valgte sportsefterskolen SINE, fordi jeg havde hørt meget godt om den og mange af mine holdkammerater har gået her. Derudover kunne jeg rigtig godt lide, at man bor i huse og ikke på gange, det er et godt koncept. Og så er skolen ikke alt for stor, så man har mulighed for at kende alle og ikke kun sin egen linje eller egen klasse.”

“Det er jo en sportsefterskole, og jeg valgte også SINE fordi jeg gerne ville være ambitiøs omkring fodbolden, og så har de også nogle gode trænere og faciliteter. Det giver også en helt anden stemning at træne på sin efterskole, fordi alle vildt gerne vil spille og udvikle sig, og man kan mærke at engagementet og holdånden er noget helt andet end derhjemme.”

“Efterskolen har gjort mig mere social, og jeg er åbnet meget mere op over for andre, hvilket har gjort at, at jeg har fået en masse nye venskaber. Jeg kan helt klart mærke, at jeg også er blevet mere ansvarlig, men personligt, så har jeg nok udviklet mig mest gennem alle de nye venskaber jeg har fået.”

Læs hele interviewet med Josephine på Studentum.dk

Se filmen

Se mere her

Hvis du er nysgerrig på hvordan det er som forældre at have sit barn på SINE.

ca