Se filmen

Om fodboldlinjen

På fodboldlinjen har vi super dedikerede fodboldtrænere med solide fodboldbaggrunde både spiller-, uddannelses- og trænermæssigt. Vi har nogle fantastiske faciliteter og vi kan garantere dig et år med fede oplevelser sammen med dine nye efterskole-venner.

Vi træner med udgangspunkt i DBUs Aldersrelateret Træning og krydrer det med vores egne ideer og holdninger til, hvordan unge i alderen 15-17 år optimalt set skal trænes.

Vi har 5 ugentlige træningspas, og i din fritid kan du træne lige så meget du orker. Her kan du selvfølgelig bruge banerne og styrkecentret.

Vi forventer derfor, at:

  • Du er engageret i din udvikling, holdets udvikling og fællesskabet på fodboldlinjen og hele efterskolen
  • Du er træningsparat, det er en forudsætning for udvikling
  • Du er positiv overfor udfordringer
  • Du er ansvarsbevidst på og uden for fodboldbanen
  • Du er konkurrenceorienteret og har vindermentalitet

Hvis du kan nikke ja til punkterne, er et år på SINEs fodboldlinje helt sikkert noget for dig!

Kampe – turneringer

Skoleligaen

Hvert år deltager vi i Skoleligaen som er en turnering for alle skoler men især de skoler der som os har en fodboldlinje. Det er en super turnering med rigtig mange gode skolehold og hvert forår afsluttes turneringen med et final-four stævne på Monjasa Park(Fredericia).  Puljekampene og den efterfølgende knock-out fase spilles henover månederne september – april.

DM for efterskoler

Hvert år afholdes DM for efterskoler og SINE er altid med! Først er der regional kvalifikation og derefter kommer selve DM stævnet i maj som afholdes et eller andet sted i Danmark( i 2018 blev stævnet afholdt på SINE). DM er naturligvis det største at vinde som efterskole da man konkurrerer med samtlige andre efterskoler i landet. Udover deltagelse hvert år er det udover en række semifinalepladser lykkedes SINE at vinde DM et enkelt år(2010).

Serie A

Er en turnering for vores 3. hold. Her møder vi en række skoler fra det sønderjyske område. Turneringen spilles henover september – april. Man møder alle hold en gang hjemme og en gang ude.

Træningskampe

Henover skoleåret arrangerer vi en række træningskampe. Vi har blandt andet mødt Sønderjyske U17 liga, Kolding IF U16, Brøndby Idrætsefterskole og Sønderborg U17 div.
For alle vores drengehold(1,2 og 3) gælder det at vi prøver at finde modstandere der har ca. samme niveau som os selv så vi kan få nogle gode træningskampe.

Se filmen

Individuelle samtaler

Vi evaluerer din udvikling løbende, men for at sikre kvaliteten i evalueringen afholder vi 3 planlagte individuelle samtaler henover skoleåret:

Ved den første klarlægger vi dine forventninger til det kommende år på fodboldlinjen, og vi fastsætter individuelle udviklingsområder og fokuspunkter for skoleåret.

Afslutningssamtalen: Her evaluerer vi på dit forløb på fodboldlinjen, og om du har gennemgået den ønskede udvikling. Vi finder fokuspunkter til videre udvikling.

Turneringer

Vi deltager i Skoleligaen, Efterskole DM, den jyske pokalturnering for efterskoler samt ISF cup (afvikles hvert andet år – når skoleåret starter med et lige tal).

Desuden spiller vi en række kampe på vores fodboldrejse og træningskampe på SINE.

ca