Se filmen

Om fodboldlinjen

På fodboldlinjen har vi dedikerede og veluddannet fodboldtrænere med erfaring fra de øverste licensmiljøer i Danmark. Vi har gode faciliteter som sikrer kvalitet i træningen året rundt.

Træning på SINE tager udgangspunkt i vores spillestil, hvor vi uddanner fodboldspiller der tager initiativ både med og uden bold. Vi stiller krav til hinanden og er ambitiøse i alt vi foretager os.

Vi træner 5 gange ugentlig. Udover hold- og spillestilstræning laver vi også styrketræning i egne fitnesslokaler og individuel træning på vores Goal-Station.

Vi har et formaliseret samarbejde med Sønderjyske Fodbold, hvor de dygtigste af vores elever får muligheden for at komme i træningsforløb hos Sønderjyske Fodbolds U17 ligahold.

Forløbet er på 5 uger i efteråret og 5 uger i foråret foråret.

 

Vi forventer af dig

  • At du spiller i en klub og træner minimum tre-fire gange om ugen inden du starter på SINE
  • At du er træningsparat, det er en forudsætning for din udvikling
  • At du er konkurrenceorienteret og har vindermentalitet
  • At du er engageret i din udvikling, holdets udvikling og fællesskabet på fodboldlinjen.

Kampe – turneringer

Skoleligaen

Hvert år deltager vi i Skoleligaen som er en turnering for alle skoler men især de skoler der som os har en fodboldlinje. Det er en super turnering med rigtig mange gode skolehold og hvert forår afsluttes turneringen med et final-four stævne på Monjasa Park(Fredericia).  Puljekampene og den efterfølgende knock-out fase spilles henover månederne september – april.

DM for efterskoler

Hvert år afholdes DM for efterskoler og SINE er altid med! Først er der regional kvalifikation og derefter kommer selve DM stævnet i maj som afholdes et eller andet sted i Danmark( i 2018 blev stævnet afholdt på SINE). DM er naturligvis det største at vinde som efterskole da man konkurrerer med samtlige andre efterskoler i landet. Udover deltagelse hvert år er det udover en række semifinalepladser lykkedes SINE at vinde DM et enkelt år(2010).

Serie A

Er en turnering for vores 3. hold. Her møder vi en række skoler fra det sønderjyske område. Turneringen spilles henover september – april. Man møder alle hold en gang hjemme og en gang ude.

Træningskampe

Henover skoleåret arrangerer vi en række træningskampe. Vi har blandt andet mødt Sønderjyske U17 liga, Kolding IF U16, Brøndby Idrætsefterskole og Sønderborg U17 div.
For alle vores drengehold(1,2 og 3) gælder det at vi prøver at finde modstandere der har ca. samme niveau som os selv så vi kan få nogle gode træningskampe.

Se filmen

Individuelle samtaler

Vi evaluerer din udvikling løbende, men for at sikre kvaliteten i evalueringen afholder vi 3 planlagte individuelle samtaler henover skoleåret:

Ved den første klarlægger vi dine forventninger til det kommende år på fodboldlinjen, og vi fastsætter individuelle udviklingsområder og fokuspunkter for skoleåret.

Afslutningssamtalen: Her evaluerer vi på dit forløb på fodboldlinjen, og om du har gennemgået den ønskede udvikling. Vi finder fokuspunkter til videre udvikling.

Se hvilke trænere der er på linjen

Turneringer

Vi deltager i Skoleligaen, Efterskole DM, Serie A og DBU turneringer.

Desuden spiller vi en række kampe på vores fodboldrejse og træningskampe på SINE.

ca