Se filmen

Om fitnesslinjen

Den daglige træning foregår på SINE såvel som ude af huset.
Vi benytter ude-faciliteterne omkring skolen, vores fitnesslokale eller hallen.

På fitnesslinjen arbejder vi målrettet på, at eleverne bliver uddannet DGI fitness instruktører. I løbet af året arbejder vi ligeledes frem mod en række delmål såsom halvmaraton, crossfit konkurrence samt gennemførelse af spinningsevent.

Du kommer til at fordybe dig i krop, form og teknik. Derudover kommer du til at afprøve en masse spændende træningsformer. Den teoretiske undervisning giver dig viden om anatomi, fysiologi og bevægelser, og klæder dig på som fitnessinstruktør.

 

Du skal vælge fitnesslinjen, hvis du elsker at:

– Løbe og lave masser af cardiotræning

– Træne målrettet i et fitnesscenter.

– Afprøve forskellige holdtræningsformer.

– Sætte dig ambitiøse fysiske mål.

– Dyrke en individuel sport i et stærkt fællesskab med fokus på sammenhold og nærvær.

 

Hvis du kan nikke ja til ovenstående, så ses vi på fitnesslinjen på SINE!

Se filmen

Fitnesslinjen er bygget op om 4 hjørnesten:

  • Cardiotræning
  • Indoor / Outdoor funktionel træning
  • Styrketræning
  • Teori

Cardiotræning er konditionstræning som er vigtig for at du kan klare de fysiske udfordringer den daglige træning på SINE kræver. Det kan ske ved: løb; indoor cycling; cirkel træning; svømning; mountain bike med meget mere.

Indoor/outdoor funktionel træning tager fat i alle fitness disciplinerne i brug, fra TRX; Crossfit, aerobic; pilates; power yoga og meget mere.

Styrketræning: Her vil du komme til at arbejde med frie vægte og vægtstænger samt alle maskinerne der kan opbygge din fysiske styrke og forbedre din ydeevne. Du vil få programmer der er tilpasset dit mål og niveau. Du er sikret fysisk udvikling, der kan ses og mærkes.

Teori: Målet er at du skal få en helhedsfornemmelse af din krop og din træning. Det kræver kendskab til teorien omkring fysiologi; anatomi; træningslære; skadeforebyggelse; kost og ernæring m.m. Med andre ord lærer du at træne rigtigt.

Udlandsrejser

I løbet af skoleåret på SINE kommer du på to store udlandsrejser. En skitur til Sverige og en kulturrejse til USA. Fitnesslinjens kulturrejse går til New York, hvor vi træner på spændende steder og oplever en anden fitnesskultur end den vi kender hjemmefra. På rejsen skal vi træne en hel masse, men vi skal også se seværdigheder og opleve den amerikanske kultur. Det er den fedeste rejse, hvor sammenholdet i gruppen bliver styrket og hvor vi henter en masse inspiration med hjem til træningslokalet.

ca