Om fitnesslinjen

Træningen på SINE foregår dagligt, og du vil have dygtige og veluddannede instruktører og fysioterapeut til din daglige træning.

Sportsefterskolen SINE har alle faciliteter til et super ophold på en skole der emmer af sport – faglighed og kammeratskaber. Efter et år på SINEs fitnesslinje, har du gode forudsætninger for at videreuddanne dig indenfor f.eks. idræt, instruktør, fysioterapeut, sygeplejeske og diætist.

Vælg fitnesslinjen på SINE, hvis du elsker at:

  • Træne , så sveden springer frem
  • Mærke du har brugt din krop fuldt ud
  • Sætte dig ambitiøse fysiske mål
  • Dyrke din individuelle sport i et stærkt fællesskab med andre.

Hvis du kan nikke ja til ovenstående, så er fitnesslinjen helt sikkert noget for dig!

Se filmen

Fitnesslinjen er bygget op om 4 hjørnesten:

  • Cardiotræning
  • Indoor / Outdoor funktionel træning
  • Styrketræning
  • Teori

Cardiotræning er konditionstræning som er vigtig for at du kan klare de fysiske udfordringer den daglige træning på SINE kræver. Det kan ske ved: løb; indoor cycling; cirkel træning; svømning; mountain bike med meget mere.

Indoor/outdoor funktionel træning tager fat i alle fitness disciplinerne i brug, fra TRX; Crossfit, aerobic; pilates; power yoga og meget mere.

Styrketræning: Her vil du komme til at arbejde med frie vægte og vægtstænger samt alle maskinerne der kan opbygge din fysiske styrke og forbedre din ydeevne. Du vil få programmer der er tilpasset dit mål og niveau. Du er sikret fysisk udvikling, der kan ses og mærkes.

Teori: Målet er at du skal få en helhedsfornemmelse af din krop og din træning. Det kræver kendskab til teorien omkring fysiologi; anatomi; træningslære; skadeforebyggelse; kost og ernæring m.m. Med andre ord lærer du at træne rigtigt.

Udlandsrejser

I løbet af skoleåret på SINE kommer du på to store udlandsrejser. En skitur til Østrig og en kulturrejse til USA. Fitnesslinjens kulturrejse går til New York, hvor vi træner på spændende steder og oplever en anden fitnesskultur end den vi kender hjemmefra. På rejsen skal vi træne en hel masse, men vi skal også se seværdigheder og opleve den amerikanske kultur. Det er den fedeste rejse, hvor sammenholdet i gruppen bliver styrket og hvor vi henter en masse inspiration med hjem til træningslokalet.

ca