Camps på SINE

Hvis du er nysgerrig efter, hvordan det er at være efterskole-elev på Sportsefterskolen SINE, så er én af vores camps lige noget for dig. Her vil du prøve, hvordan det er at deltage i linjetræningen sammen med nogle kammerater, der brænder ligeså meget for sport, som dig. Det er næsten som at gå rigtigt på efterskole – bortset fra, at der ikke er almindelig skolegang.

Det sociale

At være på efterskole er super socialt, du er sammen med andre mennesker næsten hele tiden. Det lærer du en masse af, og du vokser som menneske. Når man lærer andre at kende, lærer du sig selv at kende. På SINEs camps er der masser af sociale aktiviteter, hvor I griner sammen og du får nye venner. At være på camp er også en god måde at bygge gode relationer allerede inden skolestart, hvis du har planlagt at gå et helt skoleår på SINE.

Det sportslige

SINE er en sportsefterskole, så sporten fylder meget på vores camps. Du har masser af linjetræning og vil her få et rigtig godt indtryk af, hvordan det er at dyrke netop din sport, på Sportsefterskolen SINE.

Nedenfor kan du se hvilke Camps, vi udbyder på SINE.

SportsCamp

SportsCampen henvender sig til dig, som har afsluttet 6.-9. klasse.

Du får en uge med sport, hyggeligt samvær og fællesskab sammen med andre, der brænder lige så meget for din sport, som du selv gør.

Læs mere om SportsCampen

Keepercamp for håndboldspillere

Hvert år afholder Sportsefterskolen SINE KeeperCamp for piger og drenge, som spiller U13 og U15-håndbold.

Læs mere om KeeperCampen for håndboldspillere

Keepercamp for fodboldspillere

Hvert år afholder SINE KeeperCamp er for drenge og piger, der gerne vil lidt mere med deres fodbold.

Læs mere om KeeperCampen for fodboldspillere

Se filmen
ca