En hverdag fyldt med dans

På efterskolens danselinje har du mulighed for at fordybe dig og udvikle dig som danser. Du får en hverdag med mange timers intens og spændende træning. Vi arbejder med forskellige grundteknikker og stilarter. Udover vores faste danselærere har skolen besøg af gæstelærere i både ballet, hip hop, modern dance, afro og break dance.

Udover de mange timers træning har vi også danseteori hvor du lærer om dansens historie – eks. hvor stilarterne stammer fra, og hvordan de har udviklet sig gennem tiden.

På SINEs danselinje vil du:

Modtage 1,5 times dans hver dag
Få daglig teknisk og fysisk træning
Deltage i danseshows rundt i landet og optræde til Dansens Dag m.fl.
Komme på kulturrejse til New York City, hvor vi besøger de største dansestudier.
Blive indkvarteret i 2 dage med elever fra en amerikansk skole i  New York.
Danse på forskellige dansestudier i Danmark
Komme på 3 dags turne rundt i DK med egen danseforestilling.
Blive en del af et hip hop crew og deltage i hip hop International og Kaufmanncup
Lære at undervise i dans.

Se filmen

 

 

Unikt sammenhold

På SINE lægger vi stor vægt på det sociale sammenhold og de relationer du opbygger I løbet af skoleåret. Du bliver en del af et dansehold med tæt kammeratskab, samarbejde og mange gode og sjove oplevelser. Vi tager på rystesammen-tur i starten af efterskoleåret, for at styrke sammenholdet og igen senere på året indimellem alle de andre spændende ture og rejser. Her er der rig mulighed for at knytte tætte bånd – og måske få venner for livet.

 

NewYork – Sports- og Kulturrejse

Kulturrejsen til New York er årets højdepunkt på SINE. Efter mange timer i dansesalen i Danmark, med de faste lærere samt gæstelærere fra ind- og udland, så glæder danserne sig altid til denne tur.

Det er en kæmpe oplevelse at komme til dansebyen over dem alle og vi skal danse på de største dansestudier i verden.

Vi bliver indkvarteret i 2 dage med elever fra en amerikansk skole i Fairfield, Connecticut, hvor vi sparrer med skolens danselinje. Efterfølgende bor vi 5 dage på Manhattan, hvor vi bl.a. besøger Alvin Ailey, Broadway Dance Center, Steps on Broadway, Peridance og EXPG. Derudover er der mulighed for drop-in klasser.

Udover al dansen, skal vi selvfølgelig opleve New York, se Central Park, Frihedsgudinden, Guggenheim, Museum of National History, Madame Tausaud og meget meget mere! Glæd dig – det bliver den vildeste tur!

Danseforestilling og turne

På danselinjen laver vi hvert år en fantastisk danseforestilling. Vi designer og  syr kostumer til og som kronen på værket, tager vi på turne i tre dage rundt i landet. Forestillingen bliver vist med rigtig scenelys og scenegulv. Her får du mulighed for at mærke, hvordan det også kan være at arbejde som danser. Vi besøger studier og uddannelser undervejs, så du også kan blive klogere på, om dansen er noget du vil fortsætte med efter SINE.

Om danselinjen

På danselinjen har vi 1,5 times koncentreret dansetræning hver dag (5 dage i ugen). Træningen er inklusiv løb, smidighed og styrketræning, som alt sammen støtter dansetræningen.

Du behøver ikke at have specielle forudsætninger for at være på danselinjen, men det er vigtigt, at du er fyldt med engagement, danse-glæde og gå-på-mod, og at du har lyst til at afprøve nye stilarter. Vi anbefaler, at du har prøvet at danse før, så du er klar over hvad du går ind til. Efterskolens danselinjen er både for DRENGE og PIGER!

ca