Turen går til Beijing marts. I den forbindelse skal vi have styr på forskellige praktiske ting.

1. Kontakt jeres læge og hør ad mht vaccinationer. En stivkrampevaccination samt en mod leverbetændelse er anbefalet, men lægen ved besked.

2. Sørg for at jeres rejseforsikring også gælder sportsskader i udlandet. Generelt er det en god idé at få helt styr på forsikringer, da man betaler ved kasse 1 derude.

3. Skal I veksle penge inden afrejse (anbefales) skal I bestille kinesisk valuta i god tid ved banken. Man kan IKKE veksle danske kroner derude, så hav Euro eller dollars med, hvis der skal veksles i Beijing. Det er en meget omstændig affære at veksle i Kina, så få det gjort hjemmefra. Credit kort (VISA, Mastercard) er der aldrig problemer med.
Tag en snak omkring lommepenge derhjemme. Medmindre der skal købes stort ind af ægte mærkevarer, er det begrænset hvor meget man skal bruge. (Eks: hele linjen kan spise på McD for under 500 kr.)

4. Der skal ansøges om visum for at komme ind i landet. Download nedenstående dokumenter med vejledning til ansøgningen. Vi kan IKKE ansøge før efter skituren.
Jeg har vedhæftet flg.
a) generel vejledning til ansøgningen
b) min egen ansøgning som inspiration.
c) generel info vedr turen
d) rejseplanen

 

Vejledning til visumansøgning

Visumansøgning – eksempel

ca