Indhold

Kurset består af to sessioner med halvanden times træning, hvor de tilmeldte keepere vil gennemgå et spændende og varieret program, der er sammensat af SINE’s trænerstab i samarbejde med forskellige keepertrænere, som også vil stå for dele af træningen.

 

Program

09.30 Check in i hallen – Omklædning og afkrydsning

10.00-11.30 Keepertræning – Bevægelse, teknik og fysik

11.30-12.45 Frokost – SINE er vært ved en let frokost, udlevering af T-shirts og

mulighed for en rundvisning på Sportsefterskolen.

13.15-14.45 Keepertræning – Positionering, reaktioner og spil i luften

14.45-15.00 Fælles afslutning med spørgsmål, kommentarer og ideudvekling.

Første træningspas

Øvelser med fokus på koordination, balance, spring. Keeperne gennemgår en række øvelser der styrker den fysiske ramme, hvor teknikken i bevægelserne også trænes.

Andet træningspas

Keepertræning, hvor placering i målet rettes til, og vi giver keeperen en bedre forståelse af vigtigheden heraf. De reaktionære evner bliver trænet ud fra keeperens ”stance” og hændernes placering. Spillet og timingen ved indgreb i luften bliver også et fokuspunkt.

Pris

150 kr. på Mobilepay 183834 – skriv deltagerens navn. OBS! Tilmeld først. Betal når din plads er bekræftet.

 

Tilmelding

Tilmelding skal ske til Mads Petersen, (mv@sine.dk eller 40526561) senest d. 1.oktober 2024. Påfør venligst navn, niveau, klub og årgang.

Da efterspørgslen var stor til tidligere afholdt keepercamps, forbeholder vi os retten til at lukke for tilmeldingerne når vores maksimum er nået. Bekræftelse på tilmelding sker senest omkring sidste tilmeldingsfrist.

Yderligere information udsendes til deltagerne et par uger inden campen.

Se filmen
ca