Fokus på dig som håndboldkeeper

På Sportsefterskolen SINEs får du en hel dag kun med fokus på dig som håndboldkeeper og den træning der kan give lidt ekstra!

Dagen byder på et spændende program, hvor du kommer igennem en masse øvelser der også vil kunne bruge hjemme i klubberne.

Keepercampen er for både piger og drenge, som spiller U13 og U15-håndbold, og der er normalt deltagere fra det meste af landet. Træningen afholdes i Klosterhallerne og frokosten serveres på Sportsefterskolen SINE.

 

Se filmen

Program

Nedenfor ses programmet for Keepercampen – Da vi hele tiden udvikler os og gerne vil give nye oplevelser til gengangerne på campen, så vil man også opleve, at programmet kan ændre sig fra år til år.

Campen afholdes hvert år lørdag i uge 41.

10.00: Check in i hallen – omklædning og afkrydsning

10.30-12.00: Målmandstræning – Bevægelse, teknik og fysik

12.00-13.15: Frokost – SINE er vært ved en let frokost, udlevering af T-shirts og mulighed for en rundvisning på Sportsefterskolen.

13.30-15.00: Målmandstræning – Udfaldstræning på fløjskud, nærskud og skud fra bagspillere samt fokus på det mentale aspekt for keeperen.

15.00-15.30: Fælles afslutning med spørgsmål, kommentarer og ideudvekling

Der vil være to sessioner med halvanden times træning, hvor de tilmeldte keepere vil gennemgå et spændende og varieret program, der er sammensat af SINE’s trænerstab i samarbejde med forskellige keepertrænere, som også vil stå for dele af træningen.

Første træningspas

Øvelser uden skytter med fokus på blandt andet koordination, styrke, smidighed, spring, eksplosivitet og placeringsevne.

 

Andet træningspas

Målmandstræning, hvor vi kombinerer træning af udfald og skud fra skytter.

Vi arbejder med teknik og taktik på forskellige skudformer, og går i dybden med udfaldsformerne rent teknisk.

 

Derudover vil der også blive arbejdet med mentale redskaber, som kan være med til at forbedre psyken hos keeperen og give konkrete handleværktøjer til hvad man gør i de situationer man står overfor som keeper.

Tilmelding

Deltagergebyret er på 100 kroner, som dækker træningspas, middagsmad, frugt samt t-shirt.

Tilmelding, eller hvis man skulle have spørgsmål til KeeperCampen skal ske til Jean Callesen, (jc@sine.dk eller 28433526).

Da efterspørgslen var stor til tidligere afholdt keepercamps, forbeholder vi os retten til at lukke for tilmeldingerne når vores maksimum er nået.

Trænerne på KeeperCampen

Nedenfor kan du se de trænere, som du kan møde på Campen. Hør også tovholder Jean forklare om den daglige keepertræning på SINE i filmen nedenfor.

Se filmen
ca