Den virtuelle oplevelse på SINE

Den virtuelle oplevelse af SINE på Efterskolernes Dag, blev formidlet via en række Facebookgrupper. Nedenfor finder du links til alle grupperne. For at se præsentationerne skal du anmode om medlemskab til gruppen. Når du er godkendt, kan du se alle de afholdte præsentationer fra dagen.

 

Velkomst

Se velkomst-talen og få anden generel info om skolen ved forstander Peter Bruhn Jepsen.

Se velkomsten

 

9. klasse på SINE

De fleste elever på SINE går i 10. klasse, men vi ved af erfaring, at der kan være en række ekstra spørgsmål om 9. klasse på SINE. Derfor har vi lavet en særlig gruppe med ekstra information om at være elev i 9. klasse på SINE.

Hør om 9. klasse på SINE

 

Cambridge på SINE

På SINE har du mulighed for at vælge Cambridge klassen. Cambridge klassen er for dig der gerne vil udfordres fagligt og dygtiggøre dig på engelsk. Al undervisningen foregår på engelsk, og du kommer i klasse med andre unge, der gerne vil udvikle sig fagligt.

Lær mere om Cambridge på SINE

 

Mød sportslinjerne

Se præsentationen af Fitnesslinjen

Se præsentationen af Håndboldpigelinjen

Se præsentationen af Håndbolddrengelinjen

Se præsentationen af Fodbolddrengelinjen

Se præsentationen af Fodboldpigelinjen

Se præsentationen af Golflinjen

Se præsentationen af Danselinjen

Se præsentationen af Badmintonlinjen

Se præsentationen af Skilinjen

Besøg på sine

Inden man tager beslutningen om at tilmelde sig en efterskole, er det altid en god idé at besøge skolen fysisk. Under de nuværende omskiftelige omstændigheder, er det samtidig vigtigt, at vi bidrager til at begrænse smitten med Corona. Vi arbejder derfor løbende på at skabe og tilpasse vores besøgsaftener, så vi kan afholde dem på forsvarlig vis.

 

Aktuelle besøgsaftener

Aktuelt er det først muligt at tilmelde sig den besøgsaften der afholdes d. 24. november. Som det ser ud nu, vil der være begrænsninger på deltagerantallet. Begrænsningen kan ændre sig, og vi lukker for tilmeldinger, når vi – på baggrund af myndighedernes anbefalinger og påbud – ikke kan modtage flere gæster samtidig på forsvarlig vis. Hvis tilmeldingsformularen har en åben dato, er der stadig plads den dag.

Hvis man er interesseret i skoleåret 21/22 – og IKKE har besøgt skolen før – kan man komme på fysisk besøg torsdag d. 8.oktober kl.19.00. Hvis dette ønskes, så kontakt vores sekretær, Nynne, på no@sine.dk. Kontakt ligeledes Nynne, hvis I har I spørgsmål til pladser/ventelister eller økonomi.

Hold øje her på hjemmesiden, hvor vi løbende orienterer om de aktuelle muligheder for at besøge SINE.

Vi glæder os til at se jer i den virtuelle – og især den virkelige – verden.

 

Mange hilsener

Personalet på SINE

ca