Michael Uhre

Fodbold drenge

Torsdag d. 28/3 blev en historisk dag da SINE havde hele tre tidligere elever på Sønderjyskes superligahold!! Den ene Johan Absolonsen gik dog kun hernede en måneds tid mens Andreas Oggesen og Mikael Uhre begge fuldførte deres ophold.
Mikael træder dermed ind i kredsen af spillere i vores Hall of Fame – velkommen til!

Vi har snakket med Mikael om hans ophold hernede samt drømme for fodboldfremtiden.

Hvorfor endte du i Sønderjyske?
Jamen jeg endte jo i SønderjyskE ved at blive hentet op nede fra SINE hvor de valgte at hente mig op i vinterpausen og derefter tilkoble mig akademiet. Inden det spillede jeg i Grindsted GIF.

Hvordan husker du dit ophold på SINE?
Mit ophold på SINE var meget lærerigt, grundet min store personlige udvikling gennem hele året, derudover var der også et godt bogligt niveau. Men mit ophold på SINE var derfor også helt fantastisk!

Hvilke tre ting vil du fremhæve fra dit ophold?
Fantastisk mad, gode venner og bekendtskaber og stor personlig udvikling.

Hvilke drømme/ønsker har du for din fodboldfremtid?
Målet har lige siden jeg har været lille været at blive Superliga spiller, så nu er det store mål jo at komme på fuldtidskontrakt til sommer og spille professionelt og komme til udlandet når jeg bliver ældre.

Hvordan var det at få superligadebut?
Det var enestående at få debut for SønderjyskE, det var en kæmpe oplevelse som har givet et stort indtryk på mig. Det gav kuldegysninger at løbe ind og tænke på at så mange mennesker havde blikket rettet mod en. Så en kæmpe oplevelse!

Sønderjyske og de tidligere SINE drenge vandt iøvrigt 5-0 over Silkeborg!

Vi fra SINE ønsker Mikael al mulig held og lykke for fremtiden!

ca