Besøg SINE

Hvis man er nysgerrig og gerne vil vide mere om SINE, så er et besøg på skolen det aller bedste, man kan gøre. Her vil du mærke stemningen, se faciliteterne og møde både lærere, trænere og nuværende elever. Det vil give dig en god fornemmelse af, om SINE er det rigtige sted for dig. Mange elever af vores elever fortæller, at de valgte at det skulle være SINE efter at have besøgt skolen. 

Her kan du se hvilke muligheder, du har, for at besøge SINE.

 

Besøgsaften

5 gange om året inviterer vi til besøgsaften på SINE. Her kan I komme forbi og få generelle informationer om skolen fra forstanderen. Bagefter får I en rundvisning af de nuværende elever og en grundig præsentation fra af den sportslinje, I er interesserede i at høre mere om, leveret af vores passionerede linjetrænere.

En besøgsaften starter kl. 19.00 i Klosterhallen. Her vil forstanderen og linjetrænerne tage godt imod jer. Parkering skal gerne foregå på parkeringspladserne ved Klosterhallen. Tilmeld jer via formularen nedenfor.

 

Efterskolernes Dag og Efterskolernes Aften

Derudover har vi åbent hus på Efterskolernes Dag sidste søndag i september kl.13.00-17.00, samt Efterskolernes Aften anden onsdag i januar kl. 18.00-21.00. Programmet på disse dage er lidt mere komprimeret version af det, I vil kunne opleve til en almindelig besøgsaften. Her er tilmelding ikke nødvendig.

 

Individuelle besøg

Hvis ikke det er muligt for jer at deltage på de dage, vi inviterer til besøg, så ring og snak med os, så finder vi ud af at lave en individuel aftale.

Vælg dato for besøg:
26. august 20208. oktober 202024. november 202024. februar 202118. april 2021 (kl.15.00-17.30)4. juni 2020 (aflyst)

Fornavn:

Efternavn:

Kommune/by:

Forældre E-mail:

Forældres telefonnr.:

Dit nuværende klassetrin:

Interesseret i skoleår:

på linie:

Interesseret i Cambridge klassen – kun 10. Klasse:
JaNej

Tilmeldt SINE Sportsefterskole?

ca