Besøg SINE

Hvis man er nysgerrig og gerne vil vide mere om SINE, så er et besøg på skolen det bedste, man kan gøre. Her vil du mærke stemningen, se faciliteterne og møde både lærere, trænere og nuværende elever. Det vil give dig en god fornemmelse af, om SINE er det rigtige sted for dig. Mange elever af vores elever fortæller, at de valgte at det skulle være SINE efter at have besøgt skolen. 

Her kan du se hvilke muligheder, du har, for at besøge SINE.

 

Individuelle besøg

Hvis ikke det er muligt for jer at deltage på de dage, vi inviterer til besøg nedenfor, så ring og snak med os, så finder vi ud af at lave en individuel aftale.

 

Efterskolernes Dag og Efterskolernes Aften

Vi inviterer til åbent hus på Efterskolernes Dag og Efterskolernes Aften, hvor I kan komme uden tilmelding og få præsenteret skolen, få en rundvisning, høre om sportlinjerne og møde nuværende elever og sportstrænere.

Efterskolernes Dag fandt sted d. 25. september 2022 kl.13-17.

Efterskolernes Aften fandt sted d. 11. januar 2023 kl.18-21.

Besøgsaften

5 gange om året inviterer vi vanligvis til besøgsaften på SINE. Her kan I komme forbi og få generelle informationer om skolen fra forstanderen. Bagefter får I en rundvisning af de nuværende elever og en grundig præsentation fra af den sportslinje, I er interesserede i at høre mere om, leveret af vores passionerede linjetrænere.

En besøgsaften starter kl. 19.00 i Klosterhallen. Her vil forstanderen og linjetrænerne tage godt imod jer. Parkering skal gerne foregå på parkeringspladserne ved Klosterhallen. Tilmeld jer via formularen nedenfor.

 

Tilmelding til besøgsaften

De viste datoer er der stadig plads.

Vi oplever stor søgning på vores linjer, så det er altid en god idé at ringe og forhøre sig, om der fortsat er plads på den linje, man er interesseret i.

  Vælg dato for besøg:
  25. april8. juni

  Fornavn:

  Efternavn:

  Kommune/by:

  Forældre E-mail:

  Forældres telefonnr.:

  Dit nuværende klassetrin:

  Interesseret i skoleår:

  på linje:

  Interesseret i Cambridge klassen – kun 10. Klasse:
  JaNej

  Tilmeldt SINE Sportsefterskole?

  ca