Besøg SINE

Hvis man er nysgerrig og gerne vil vide mere om SINE, så er et besøg på skolen det aller bedste, man kan gøre. Her vil du mærke stemningen, se faciliteterne og møde både lærere, trænere og nuværende elever. Det vil give dig en god fornemmelse af, om SINE er det rigtige sted for dig. Mange elever af vores elever fortæller, at de valgte at det skulle være SINE efter at have besøgt skolen. 

Her kan du se hvilke muligheder, du har, for at besøge SINE.

 

Individuelle besøg

Hvis ikke det er muligt for jer at deltage på de dage, vi inviterer til besøg nedenfor, så ring og snak med os, så finder vi ud af at lave en individuel aftale.

Efterskolernes Dag og Efterskolernes Aften

Efterskolernes Dag 2020

Efterskolernes Dag 2020 blev afholdt d. 27. september i et virtuelt format grundet Corona.

Se online præsentationerne fra Efterskolernes Dag på SINE 2020 

 

Efterskolernes Aften 2021 d. 3.2.2021

Til denne aften lavede vi et særligt virtuelt setup, hvor du kunne møde linjetrænerne og faglærerne og få alle de informationer, du ville få på en normal besøgsaften.

SE MERE OM DEN VIRTUELLE EFTERSKOLERNES AFTEN

Besøgsaften

5 gange om året inviterer vi vanligvis til besøgsaften på SINE. Her kan I komme forbi og få generelle informationer om skolen fra forstanderen. Bagefter får I en rundvisning af de nuværende elever og en grundig præsentation fra af den sportslinje, I er interesserede i at høre mere om, leveret af vores passionerede linjetrænere.

En besøgsaften starter kl. 19.00 i Klosterhallen. Her vil forstanderen og linjetrænerne tage godt imod jer. Parkering skal gerne foregå på parkeringspladserne ved Klosterhallen. Tilmeld jer via formularen nedenfor.

OBS! Vi ønsker at give jer den bedst mulige besøgsoplevelse og samtidig afvikle arrangementet med forsvarlige Coronahensyn. For at begrænse antal besøgende, er det derfor kun forældrene sammen med deres barn, der må deltage i besøget. Vi skal også bede jer medbringe mundbind, som I skal bruge, når I vises rundt på skolen. Ved ankomst skal I ind ad bagindgangen til hal 4 i Klosterhallen, hvor velkomsten foregår. Der vil stå SINE-folk og vise vej. Der vil være afstand mellem familierne i hallen og naturligvis mulighed for at spritte hænder af.

 

Tilmelding til besøgsaften

Grundet Corona er der begrænsning på deltagerantallet til vores besøgsaftener. Begrænsningen kan ændre sig, og vi lukker for tilmeldinger, når vi – på baggrund af myndighedernes anbefalinger og påbud – ikke kan modtage flere gæster samtidig på forsvarlig vis. Hvis formularen nedenfor har en åben dato, er der stadig plads den dag.

 

Vi afholder fortsat besøgsaftener, i overensstemmelse med de gældende retningslinjer for efterskoler. 

 

OBS! Der er nu krav om at kunne fremvise en negativ Coronatest, som ikke er mere end 72 timer gammel.

 

Den 26. september kl.13.00-17.00 inviterer vi til åbent hus på Efterskolernes Dag uden tilmelding. Til almindelige besøgsaftener er der tilmelding. Tilmeld dig i formularen nedenfor.

  Vælg dato for besøg:
  9. juni 202125. august 20215. oktober 202125. november

  Fornavn:

  Efternavn:

  Kommune/by:

  Forældre E-mail:

  Forældres telefonnr.:

  Dit nuværende klassetrin:

  Interesseret i skoleår:

  på linje:

  Interesseret i Cambridge klassen – kun 10. Klasse:
  JaNej

  Tilmeldt SINE Sportsefterskole?

  ca