Besøg SINE

Hvis man er nysgerrig og gerne vil vide mere om SINE, så er et besøg på skolen det aller bedste, man kan gøre. Her vil du mærke stemningen, se faciliteterne og møde både lærere, trænere og nuværende elever. Det vil give dig en god fornemmelse af, om SINE er det rigtige sted for dig. Mange elever af vores elever fortæller, at de valgte at det skulle være SINE efter at have besøgt skolen. 

Her kan du se hvilke muligheder, du har, for at besøge SINE.

 

Individuelle besøg

Hvis ikke det er muligt for jer at deltage på de dage, vi inviterer til besøg nedenfor, så ring og snak med os, så finder vi ud af at lave en individuel aftale.

Efterskolernes Dag og Efterskolernes Aften

Efterskolernes Dag 2020 blev afholdt d. 27. september i et virtuelt format grundet Corona. Efterskolernes Aften 2021 afholdes den 13. januar 2021. Tilmelding i formularen nedenfor.

Programmet disse dage er en komprimeret version af en normal besøgsaften. Du vil høre forstanderens tale, se linjetrænerne præsentere linjerne og få en rundvisning af de nuværende elever.

Se online præsentationerne fra Efterskolernes Dag på SINE 2020 

Besøgsaften

5 gange om året inviterer vi til besøgsaften på SINE. Her kan I komme forbi og få generelle informationer om skolen fra forstanderen. Bagefter får I en rundvisning af de nuværende elever og en grundig præsentation fra af den sportslinje, I er interesserede i at høre mere om, leveret af vores passionerede linjetrænere.

En besøgsaften starter kl. 19.00 i Klosterhallen. Her vil forstanderen og linjetrænerne tage godt imod jer. Parkering skal gerne foregå på parkeringspladserne ved Klosterhallen. Tilmeld jer via formularen nedenfor.

OBS! Vi ønsker at give jer den bedst mulige besøgsoplevelse og samtidig afvikle arrangementet med forsvarlige Coronahensyn. For at begrænse antal besøgende, er det derfor kun forældrene sammen med deres barn, der må deltage i besøget. Vi skal også bede jer medbringe mundbind, som I skal bruge, når I vises rundt på skolen. Ved ankomst skal I ind ad bagindgangen til hal 4 i Klosterhallen, hvor velkomsten foregår. Der vil stå SINE-folk og vise vej. Der vil være afstand mellem familierne i hallen og naturligvis mulighed for at spritte hænder af.

 

Tilmelding til besøgsaften

Grundet Corona er der begrænsning på deltagerantallet til vores besøgsaftener. Begrænsningen kan ændre sig, og vi lukker for tilmeldinger, når vi – på baggrund af myndighedernes anbefalinger og påbud – ikke kan modtage flere gæster samtidig på forsvarlig vis. Hvis formularen nedenfor har en åben dato, er der stadig plads den dag.

 

Vi afholder fortsat besøgsaftener, i overensstemmelse med de gældende retningslinjer for efterskoler. Vælg dato for jeres besøg nedenfor.

 

Vælg dato for besøg:
24. november 202013. januar 2021 (Efterskolernes Aften)24. februar 202118. april 2021 (kl.15.00-17.30)

Fornavn:

Efternavn:

Kommune/by:

Forældre E-mail:

Forældres telefonnr.:

Dit nuværende klassetrin:

Interesseret i skoleår:

på linje:

Interesseret i Cambridge klassen – kun 10. Klasse:
JaNej

Tilmeldt SINE Sportsefterskole?

ca