Besøg SINE på Efterskolernes Dag 24.9.23

OBS! Mange sportslinjer har lange ventelister. Tjek status på din ønskede sportslinje og årgang her, inden du besøger os.

Sportsefterskolen Sine er klar til at tage imod alle jer, der har lyst til at besøge vores fantastiske efterskole!
I vil blive taget godt imod af vores lærere og søde elever, når I ankommer. I kan parkere ved Klosterhallerne.

Herefter bliver I guidet videre ud til en mindre gruppe elever, som vil vise jer rundt på hele skolen – her kan I stille spørgsmål om, hvordan det er at være elev på skolen. Eleverne vil til sidst vise jer hen til det lokale, hvor den sportslinje, som I er interesseret i, holder oplæg om bl.a. træningen, sammenholdet, rejserne, trænerne og meget mere.

I slutter besøget i spisesalen, hvor I kan høre vores forstander Morten fortælle om livet på skolen samt få boglig info om bl.a. vores spændende Cambridge Class og 9. klasse. Der er også mulighed for at få en informationsfolder og en SINE T-shirt, kaffe og kage samt en snak med forstanderen, sekretærerne og de boglige teams.

Vi ved, at det er en dag, hvor mange af jer skal nå andre besøg, så derfor er der flere tidspunkter I kan ankomme på:

Kl. 13.00

Kl. 14.00

Kl. 15.00

Kl. 16.00

Hvis man ikke lige kan nå det til nogen af tidspunkterne, så fortvivl ikke! Kommer man lidt senere end det givne tidspunkt, så vil der stadig være lærere og elever som vil vise jer rundt og I kommer ind til infomøder i en anden rækkefølge. I får det hele med!

Mange af vores elever fortæller, at de valgte SINE efter at have besøgt skolen. 

Se filmen
ca