Besøg SINE på Efterskolernes Dag 26.9.21

Sportsefterskolen Sine er klar til at tage imod alle jer, der har lyst til at besøge vores fantastiske efterskole!
I vil blive taget godt imod af nogle af vores lærere og en masse af vores søde elever, når I ankommer. I kan parkere ved Klosterhallerne.
Herefter bliver I guidet videre ud til en mindre gruppe elever, som vil vise jer rundt på hele skolen – her kan I stille spørgsmål om, hvordan det er at være elev på skolen.
Eleverne vil til sidst vise jer hen til det lokale, hvor en den sportslinje, som I er interesseret i, holder oplæg om bl.a. træningen, sammenholdet, rejserne, trænerne og meget mere.
I slutter besøget i spisesalen, hvor I kan høre vores forstander Peter fortælle om livet på skolen samt få boglig info om bl.a. vores spændende Cambridge Class og 9. klasse.
Der er også mulighed for at få en informationsfolder og en SINE T-shirt, kaffe og kage samt en snak med forstanderen, sekretærerne og de boglige teams.

Vi ved, at det er en dag, hvor mange af jer skal nå andre besøg, så derfor er der flere tidspunkter I kan ankomme på:

Kl. 13.00

Kl. 14.00

Kl. 15.00

Kl. 16.00

OG! Hvis man ikke lige kan nå det til nogen af tidspunkterne, så fortvivl ikke! Kommer man lidt senere end det givne tidspunkt, så vil der stadig være lærere og elever som vil vise jer rundt og I kommer ind til infomøder i en anden rækkefølge. I får det hele med!

Mange af vores elever fortæller, at de valgte SINE efter at have besøgt skolen. 

Til næste skoleår har vi lange ventelister på nogle af vores linjer, bl.a. skidrenge, fodbolddrenge, dans, håndbolddrenge og -piger.
Så ring og forhør dig, inden du besøger os.

ca