Lars Huldgaard

Fodbold drenge

Lars Huldgaard Christensen gik på årgang 2004/2005.
Lars kom oprindeligt fra Sønderborg, men efter opholdet på SINE blev han optaget på Silkeborg College.
I 2008 kom han på fuldtidskontrakt i Silkeborg hvor han indtil videre har opnået 26 førsteholdskampe(1. division og superligaen).
Lars har desværre været ramt en del af skader, men han håber dette forår(2011) kan forløbe uden skader og at han kan få en masse spilletid samt score nogel mål. På sigt er drømmen om udlandet samt landsholdet stadig intakt.
“Opholdet bidrog med en masse god intensiv træning da der var mange spillere der ville vise noget. Det var med til at udvikle mig fysisk som teknisk samtidig med at det lærte mig at selv med “mindre profilerede” spillere kunne nå langt med vilje og fight!” udtaler Lars og tilføjer:”
Opholdet på SINE har styrket mit menneskelige/ sociale plan voldsomt meget! Jeg har let ved at omgås andre mennesker og forskellige mennesker samtidig med at jeg har fået en større indforståelse med at folk er anderledes og har andre behov eller synsvinkler end en selv. Tolerance og respekt for andre mennesker er en egenskab som jeg virkelig fik lært på SINE.”
Tre ting der står bedst i erindringen er sammenholdet på fodboldlinjen og på tværs af linjerne generelt, indendørs-DM, hvor det desværre blev til nederlag i finalen samt da træner Kent Hansengaard prøvede at få lagt Rene(elev) ned, men ikke kunne!!

ca