Mikkel L. Leonhardt

TRÆNERPROFIL
Fitness
Lærer · Event, Kommunikation og IT support
Engelsk

På SINE

Mikkel underviser i engelsk og er en af de 2 trænere på fitnesslinjen, hvor han sætter stor vægt på engagement, positivitet og humor.
Du kan også møde Mikkel som kontaktlærer, IT-mand, under kostoplæg til linjerne eller på en aftenvagt. Han nyder efterskolelivet og vægter det social arbejde og samvær med elever og kollegaer højt. Mikkel brænder for at hjælpe mennesker udvikle sig og se dem tilegne sig ny viden inden for de områder, hvor han har sine styrker.

Uddannelse

Mikkel har en bachelor i fysioterapi og blev i 2020 Aut. Fysioterapeut.
Herudover har han arbejdet i fitnessbranchen som uddannet instruktør i boksning og kettlecross siden 2014 og har mere end 5 års erfaring som personlig træner.
Mikkel er som træner og fysioterapeut altid sulten på ny viden og har kurser i træningsprogrammering fra Reactive Training Systems og er aktivt medlem i European Pain Federation.

Udenfor skolen

Mikkel er født og opvokset uden for Aabenraa og er fortsat bosat i Aabenraa, hvor han også er  personlig træner og fysioterapeut i den lokale CrossFit Box LC Performance.
Hvis Mikkel ikke er at finde som træner, fys eller lærer bruger han sin fritid på sin egen træning og han er tidligere konkurrerende amatørbokser, svømmer og adventure racer.
Derudover får familie, kæreste og venner også opmærksomhed.

Kontakt

Mail: ml@sine.dk

ca