Se filmen

Om håndboldlinjen

Vi forventer, at du er motiveret til at træne hver eneste dag, og at du kan se dig selv i et miljø, hvor man konstant stræber efter at udvikle sig.

Du vil få masser af kampe, træning og sociale oplevelser, og du bliver en del af et miljø, der vil være med til at udvikle dig håndboldmæssigt og personligt.

Den daglige træning sker med vores egne trænere, som er super dedikerede og engagerede i håndbold. Derudover har vi et samarbejde med SønderjyskE. Her vil der for nogen være mulighed for ekstra træningspas med deres U17- og U19-hold.

Vi målretter din træning

På SINE spiller vi med i JHF’s turneringer. Det er vores klare ambition, at vi hvert år kan stille med et hold i både 1. og 2.division.

Derudover deltager vi i opstartsstævner og efterskoleturneringen og vi har mulighed fordeltagelse  i pokalturneringen, ISF-Cup samt stævner i ferien.

Vi forsøger at give alle piger på håndboldlinjen en masse fælles oplevelser. Sociale aktiviteter, ture til storkampe og en kulturrejse til Bangkok er med til at ryste Jer tæt sammen.

Derudover afholder vi årligt minimum tre store udviklingssamtaler med den enkelte spiller, hvor vi laver individuelle handleplaner.

Mål og plan

Du kan nå virkelig langt på et år, og med intensiv træning og den rette indstilling, er der ikke grænser for hvor langt du kan rykke dig.

På SINEs håndboldlinje vil du:

  • Udvikle dine evner som håndboldspiller, teknisk, taktisk, fysisk og psykisk
  • Få superviseret styrketræning af uddannet og dedikerede trænere
  • Få mulighed for at planlægge, gennemføre og evaluere et træningsforløb
  • Deltage i stævner, turneringer og udlandsrejser
  • Få gæsteinstruktører på højt håndboldmæssigt niveau

Vi træner håndbold hver dag, så du skal være klar til mindst 10 timers træning om ugen samt eventuelle kampe med sved, tårer, intensitet, latter, succes, skader og forhåbentligt flere sejre end nederlag.

Men så lover vi til gengæld en oplevelse for livet.

Se filmen
ca