Julie Dahl

TRÆNERPROFIL
Fodbold piger
Lærer

På Sine

Julie underviser på SINE i matematik i 10. klasse, samfundsfag i 9. klasse og er træner på pigefodboldlinjen. Derudover er hun kontaktlærer og du møder hende også på aften- og weekendvagter.

Julie brænder i klasselokalet og på fodboldbanen for at udvikle elevernes færdigheder og kompetencer og være en støtte og hjælp ved eventuelle udfordringer. Generelt nyder Julie at være en del af hele den menneskelige udvikling der er for eleverne på SINE, hvor man kan se hvordan ”jeg” bliver til ”os”.

Uddannelse/erfaring

Læreruddannet fra VIA University College i Aarhus i 2022 i fagene matematik, samfundsfag og idræt.

Har +15 års erfaring som fodboldspiller. Var under eget efterskoleophold på U17 landsholdet og spillede herefter i Fortuna Hjørring på først U18DM og senere i Ligatruppen. Efterfølgende har hun spillet for VSK Aarhus (i dag AGF kvindefodbold) i kvindeligaen, men er i dag ikke længere aktiv grundet skade.

Har DBU B1 trænerkursus og trænererfaring fra VSK Aarhus og AGF pige talentcenter.

Udenfor banen/Sine

Julie kommer oprindeligt fra Aalborg, er i dag bosat i Aarhus og arbejder nu i det dejlige Sønderjylland, så hun må siges at være meget multikulturel.

Hjemme i Aarhus nyder hun at være i fitness, bruge tid sammen med hendes venner og ellers bare lade energien op til at komme tilbage på SINE.

Kontakt

Mail: jd@sine.dk

ca