I samarbejde med Tønder trafikskole, tilbyder vi, at eleverne kan tage kørekort til bil, mens de går på SINE, såfremt der er tilmeldinger nok.

De gældende regler er, at man skal være fyldt 16 år og 9 måneder, når man påbegynder køreundervisningen. Det er således muligt at tage kørekort såfremt man er fyldt 17 år inden d. 1. maj.

Teoritimerne ligger en aften om ugen på SINE. Lovkravet er, at eleverne kun må være fraværende én gang til teoriundervisningen.

Køretimerne ligger som udgangspunkt udenfor skemaet, dvs. i mellemtimer og weekender. Den enkelte elev medbringer sit skema til kørelæreren, og sammen finder de ud af hvornår der kan køres. Eleverne vil i nogle tilfælde selv skulle tage bussen til Tønder i forbindelse med teori- og den praktiske prøve, eller i forbindelse med enkelte kørelektioner.

Når eleven er startet på SINE, vil der blive sendt et spørgeskema ud, hvor forældrene kan tilmelde deres barn til kørekortet.
Når man er tilmeldt kørekortet, vil i høre nærmere fra Tønder Trafikskole. Betaling for kørekortet og tillægsydelserne (prøvegebyr til politiet, lægeattest, førstehjælpskursus) afregnes med køreskolen og har ikke noget med SINE at gøre.

Har I spørgsmål til selve kørekortdelen, kan Annelise Borum fra Tønder Trafikskole kontaktes. I kan læse mere på https://www.toendertrafikskole.dk

 

 

ca