Christoffer Nielsen

TRÆNERPROFIL
Fitness · Fodbold piger
Lærer

Christoffer er træner på fitnesslinjen og fodboldlinjen for pigerne. Derudover er han en del af skolens fysioterapiteam.

Christoffer siger om sig selv:

Mit navn er Christoffer Nielsen, dagligt omtalt Chris. Jeg er 27 år gammel og bosiddende i Løgumkloster.

Jeg er uddannet fysioterapeut og har B2 fodboldtrænerlicens. Til dagligt figurerer jeg på fodboldpigelinjen, fitnesslinjen og som en del af fysioterapeut teamet.

Udover at være tilknyttet SINE, er jeg til dagligt assistenttræner og fysioterapeut hos 2. divisionsfodboldklubben FC Sydvest, hvor jeg også personligt har et par kampe på cv’et.

Jeg har igennem hele min levetid interesseret mig meget for sport, og herunder særligt fodbold og håndbold. I en rød tråd hermed, interesserer jeg mig for menneskelig udvikling, såvel fysisk som mentalt. Dette med stor interesse for, hvordan det enkelte individ fysisk kan løfte niveauet og udvikle en spidskompetence indenfor den specifikke sportsgren.

Jeg arbejder ud fra et biopsykosocialt udgangspunkt. Dette indebærer, at det hele menneske tages i betragtning, fremfor enkelte bestanddele af kroppen. Vi er et produkt af vores erfaringer, overbevisninger og visdom. Mennesket er foranderligt og nervesystemet plastisk, hvorfor der er grobund for udvikling, uafhængigt af niveau.

Jeg tror på at vi alle med positivitet, hårdt arbejde og engagement, kan realisere målsætninger.

ca