Jonas Ledam

Håndbold drenge

Team Sydhavsøerne (1. div.)
– Sportsefterskolen SINE er ikke blot en efterskole med et højt sportsligt niveau, men en skole der formår at kombinere det sociale såvel som det faglige.
Jeg var en typisk ung ambitiøs håndboldspiller med “Ligajunior-baggrund”, før jeg kom til SINE, som udelukkende troede at en masse håndboldtræning og så lidt skole som overhovedet muligt var vejen frem. SINE lærte mig, at både gode karakterer i skolen samt nye livsvarende venskaber er med til at øge den personlige succes på banen. De lærte mig at succes og velvære uden for banen som regel hænger sammen med ens præstation på banen. Havde jeg ikke valgt SINE kunne jeg let forestille mig at have spildt en del af potentialet, da jeg nok var kørt fast i træning og en triviel forståelse af sportslivet.
Udover det, er SINE med til at give masse fede oplevelser i form af rejser og aktiviteter, som enhver anden efterskole kunne lære meget af. Det er disse rejser og aktiviteter der formår at sammentømre et håndboldhold og venskaberne på tværs af linjerne. Kunne jeg vælge, havde jeg gjort det hele en gang til.

ca