Genåbning af SINE!

I anden fase af Danmarks genåbning har et enigt folketing besluttet, at efterskolerne må genåbne – under forudsætning af at den enkelte efterskole er i stand til at leve op til de aktuelle retningslinjer fra sundhedsmyndighederne.

LÆS DE OFFICIELLE RETNINGSLINJER FRA SUNDHEDSMYNDIGHEDERNE HER

Det er naturligvis glædeligt og en stor tillidserklæring til de unge mennesker fra politikernes side, som Efterskoleforeningens formand Torben Vind formulerer det.

 

Dialog, tillid og samarbejde

På SINE er vi enormt glade for at det overhovedet er muligt at åbne, og vi gør alt hvad vi kan for at skabe de bedste efterskolerammer under de nye betingelser. Dialog og tillid til elevernes samarbejdsvilje i hverdagen er den bærende tilgang i denne genåbning.

Vi lægger desuden op til dialog om eventuelle uklarheder, og beder om alles forståelse og samarbejdsvilje i forhold til at få denne meget specielle situation til at fungere så godt som muligt.

 

Konkrete tiltag og retningslinjer

Klik på linket nedenfor for at se de konkrete tiltag og retningslinjer på SINE.

LÆS DE KONKRETE TILTAG OG RETNINGLINJER PÅ SINE

OBS! Vær opmærksom på, at vi løbende evaluerer og opdaterer de konkrete tiltag i takt med de erfaringer, vi gør os. Vi vil naturligvis også øjeblikkeligt tilpasse os eventuelle opdateringer i sundhedsmyndighedernes retningslinjer.

ca