VÆLG DIN LINJE HER

Klik på den linjen som, du gerne vil optages på:

FODBOLD

HÅNDBOLD

FITNESS

BADMINTON

GOLF

DANS

SKI

Forældre/værge er indforstået med denne ansøgning. Forældre/værge forpligter sig til at betale samtlige skyldige beløb i henhold til vilkårene, som er beskrevet i informationsfolderen. Forældre/værge giver samtidig lov til, at deres søn/datter må rejse med en kammerat hjem i weekenderne, da skolen ikke kan kontrollere, hvor samtlige elever tager hen i weekenderne. Skolen kontrollerer kun, om eleven tager fra skolen eller ej.

Optagelsen er endelig, når indmeldelsesgebyret på kr. 2.000,- er modtaget. Beløbet opkræves straks efter tilmeldingen. Dette gebyr refunderes ikke. 15. april – inden skolestart – opkræves et beløb på kr. 5.000,- som fratrækkes skolepengene. Såfremt der frameldes i perioden 15. april – 30. juni inden skolestart, modregnes kr. 2.500 i afbrydelsesgebyr. Frameldes der i perioden 1. juli og frem til skolestart/udeblivelse ved skolestart, modregnes der kr. 5.000,-

Der er ekstra betaling på skilinjen på i alt kr. 13.500,-. De betales af 2 rater den 1. september og 1. februar i skoleåret.

Hvis opholdet afbrydes efter skolestart opkræves et afbrydelsesgebyr på et beløb svarende til 4 ugers elevbetaling uden fradrag af statslig elevstøtte – uanset om udmeldelsen sker på elevens, hjemmets eller skolens foranledning.

I vil blive inviteret til 2 orienteringsdage i året før skolestart. Disse dage er obligatoriske.

ca