Indholdsplan


Læs hele vores indholdsplan HER

Sportsefterskolen SINE er beliggende i Løgumkloster og modtog det første hold elever i august 1997. Skolen har plads til 244 elever fordelt på 9. og 10. klasse.

Sportslinierne

Fodboldlinjen
Specifik fodboldtræning med individuel styrketræning, teknisk, taktisk, fysisk og mental træning i de perfekte rammer, hvor vi har vores egen kunstgræsbane. Du bliver undervist af vores super dedikerede fodboldtrænere med solide fodboldbaggrunde både spiller-, uddannelses- og trænermæssigt.

Håndboldlinjen
Udvikling af dig som håndboldspiller både teknisk, taktisk, fysisk og psykisk. Træning med ungdomslandstræner Claus Hansen og vores egne dygtige og professionelle trænere.

Badmintonlinjen
Med udgangspunkt i dig laver vores højtuddannet trænerteam en alsidig og varieret træning med teknik og taktik, og hvor du kan udvikle dig fysisk, styrkemæssigt og mentalt.

Danselinjen
Få udvidet din danseopfattelse med forskellige stilarter, som floor work, modern dance, improvisation, ballet, jazz, hip hop og house. Du skal danse på flere dansestudier i Danmark og New York, og du bliver undervist af vores dygtige danselærere samt gæstelærere.

Golflinjen
Du vil blive undervist af en PGA pro træner, som er fast tilknyttet skolen. Vi har egen driving range, benytter Sønderjyllands Golfklub samt Ecco-farmens fantastiske indendørsfaciliteter.
Du skal spille turneringer i Danmark og udlandet, bl.a. Atlanta.

Skilinjen
Kom mest på ski i flest lande. Læs mere på hjemmesiden under ski. 
 

Fitnesslinjen
Dygtige og veluddannede instruktører og fysioterapeut vil du have til rådighed i din daglige træning.
Vi træner styrke, cardio og indoor/outdoor funktionel og du undervises i teori samt tilbydes certifikat som fitnesstræner.

Sportslinjerne er tildelt 5 ugentlige undervisningslektioner á 1,5 timer. På sportslinjerne vil du få en grundig og alsidig teoretisk og praktisk undervisning. Formålet med undervisningen er at dygtiggøre og udvikle dig såvel fysisk, som mentalt.

Vi lægger vægt på, at du gennem aktiv deltagelse sammen med de øvrige på linjen er med til at præge undervisningen og planlægge timernes indhold. Samarbejdet mellem eleverne og linjelærerne er derfor højt prioriteret og vil gå forud for den enkelte elevs præstationer. Du må dog meget gerne have personlige ambitioner.

Der kræves ingen specielle forudsætninger for, at du kan vælge dig ind på sportslinjerne. Det eneste, der kræves er, at du skal være nysgerrig, indstillet på målrettet træning og højt dedikeret til din sport.

Cykellinjen
(MTB & landevejscykling)

Cykellinjen tilbyder både landevejs- og mountainbikeryttere træning på højt niveau, gode træningsfaciliteter og ture til forskelligt terræn i ind- og udland. Trænerteamet sikrer, at eleverne har mulighed for at træne ud fra et struktureret træningprogram, der tager udgangspunkt i den enkeltes målsætning. DIF træner 1 uddannelse og praktisk erfaring med rollen som træner er en del at skoleåret. Bliv stærkere fysisk, teknisk, taktisk og mentalt.

Fysioterapeut
Vi har en fysioterapeut på skolen, som diagnosticerer og behandler skader i det omfang, det er muligt.

 

 


//Lars Thomsen


Årets rytme

Et skoleår på sportsefterskolen SINE består af 43 skoleuger. Skoleåret starter i begyndelsen af august og slutter i slutningen af juni.

Weekend:

4 weekender om året er der hjemrejseweekend. Disse weekender er forlænget med en hverdag, som kan benyttes til f.eks. læge- og tandlægebesøg. Almindelige weekender starter fredag kl. 14.30. I disse weekender må du gerne rejse hjem. Gør du dette, skal du komme tilbage på skolen søndag mellem kl. 19.00 og 21.50.
Hvis du vælger at blive på skolen, kan du sammen med de andre elever og vagtlærere planlægge weekendens aktiviteter og forløb.
Et antal weekender er temaweekender, som elever og lærere vil planlægge i fællesskab.

 

 

Henter data...