Hall of Fame


Jane Schumacher (SINE 2005-06)

Ligaspiller i Skive fH + Landsholdsspiller

Min tid på SINE står stadig meget klar, og det er et af de bedste år jeg har haft i mit liv. Allerede dengang betød håndbold rigtig meget for mig, og derfor var det så fedt at jeg nærmest kunne spille håndbold på fuldtid. Udover det sportslige var det sociale samvær med de andre fuldstændig fantastisk. Jeg lærte rigtig mange dejlige mennesker at kende, og har den dag i dag stadig kontakt til en del af dem. 
Jeg har kun positivt at sige om SINE, og kan varmt anbefale den til andre.

 

Ann-Sophie Morthensen (SINE 2006-07)
Ligaspiller i HC Odense

Jeg valgte Sportsefterskolen SINE ud fra deres kriterier om håndbold på fuldtid, kombineret med et højt fagligt niveau. Jeg nåede ikke at have en masse forventninger til livet på SINE, da jeg meget sent valgte at tage på efterskole. Men med det sagt, så er jeg ovenud tilfreds med mit ophold. De gode faciliteter og de dejlige mennesker i Sønderjylland gjorde, at jeg hurtigt følte mig rigtig godt tilpas. 
Med tankerne vendt tilbage mod tiden på SINE, så er jeg stadig ikke i tvivl om, at SINE var et af vendepunkterne i mit liv på mange måder. Man lærer sig selv at kende på en helt anden måde, da man ikke er i hjembyens trygge gader. De øvrige elever og de ansatte, som var på skolen det år jeg var på efterskole, var helt sikkert med til at gøre opholdet til en af de bedste oplevelser i mit liv. 
Jeg kan helt klart anbefale skolen til andre, der gerne vil træne meget, men samtidig også møde en masse forskellige typer af mennesker.

 

Camilla Fangel (SINE 2007/08)
Ligaspiller i Nykøbing Falster

Året på SINE var uden tvivl et af de bedste i mit liv og jeg vil aldrig glemme det. Jeg lærte utrolig meget både håndboldmæssigt men også socialt. Før SINE havde jeg egentlig ikke spillet højere end A-rækken, men lysten var der til at træne, hvilket gjorde at jeg udviklede mig utrolig meget. Grundet erfaringerne fra tiden på efterskolen var det muligt for mig at vende hjem til FCM og spille U-18 liga. Jeg blev godt nok omskolet fra back til streg, men det gjorde, at jeg kom med u-18 landsholdet til ungdoms OL i Singapore i sommers og vandt guld. I år som 18-årig spiller jeg så 1. division i Horsens HK, og jeg er ikke i tvivl om, at håndbolden i mit liv først for alvor startede, da jeg kom på SINE. Efterskolen SINE har givet mig så mange uforglemmelige oplevelser og livslange venskaber, hvilket gør at jeg klart kan anbefale SINE til folk, som elsker sport.

 

Maja Bech Hansen (SINE 2006/07)
Ligaspiller i Team Esbjerg

Mit efterskole ophold på SINE, er et år jeg aldrig vil glemme. Jeg valgte skolen fordi jeg havde lyst til at prøve kræfter med håndbold på et højere niveau end vanligt, samtidig med at jeg trængte til at prøve at komme lidt hjemmefra, lære en masse om mig selv og en masse nye mennesker at kende. Inden opholdet havde jeg ikke gjort mig nogle tanker om fagligheden på stedet, men jeg blev meget positivt overrasket over den niveau opdelte undervisning, som uden tvivl var medvirkende til at jeg fik hentet nogle højere karakterer til eksamenerne, det var nok i virkeligheden her jeg hentede de største sejre. Også på håndboldbanen lærte jeg meget, der var i løbet af året mange personlige udfordringer, hvor jeg lærte meget om mig selv. Også lærte jeg noget meget vigtigt nemlig aldrig at give op.
Jeg følte mig rigtig godt tilpas i skolens flotte rammer og havde en god kontakt til lære teamet. Absolut en oplevelse jeg ikke ville være foruden og som jeg varmt kan anbefale andre, der har mod på at give den gas både sportsligt, fagligt og socialt.

 

Louise Aaskov.   (SINE 2010/11)
Ligaspiller i SønderjyskE + U19-LandsholdsspillerMit ophold på sportsefterskolen SINE er en af de oplevelser som ligger nærmest i min hukommelse. Det var et fantastisk år med nye venskaber, høj faglighed og en super god håndboldlinje, hvor vi blandt andet opnåede at blive nummer 3 i Danmark. Kombination mellem det faglige og sportslige gav mig mulighed for at udvikle mig såvel fagligt som sportsligt. Skolen er i top klasse og med gode faciliteter i hallen og på skolen. Efterskolen bød på mange gode og uforglemmelige oplevelser, som udlandsture, efterskole DM og masser af spas i hverdagen. Jeg kan alt i alt kun anbefale efterskolen, det er super år sportsligt, fagligt og vigtigst af alt socialt, hvor jeg i dag stadig har kontakt med en del.

 

Freja Cohrt Kyndbøl (SINE 2010/11)
Ligaspiller i Randers HK + U19-Landsholdsspiller

Jeg gik på SINE året 10/11, det er et år jeg ikke ville have været foruden. I løbet af året lærte jeg utrolig mange ting om mig selv og jeg kom tættere på den person jeg er i dag, både personligt og socialt men også sportsligt. Min hverdag blev kombineret optimalt med henblik på at der skulle være plads til både skole og sport. Jeg har fået oplevelser og venner for livet og hver gang det bliver August, når jeg ser der starter et nyt hold, ville jeg ønske det var mig der startede på efterskolen igen. Jeg savner det, så jeg vil opfodre alle elever til at nyde hver dag! 
Og husk at Søren slet ikke er så sur som han ser ud ;-) [;-)]

Emma Friis (SINE 2015/16)
Ligaspiller i FC Midtjylland + UngdomslandsholdsspillerEfter en flot sæson på SINE fortsatte Emma Friis karrieren i FC Midtjylland. Her formåede hun i den første sæson, som 1.års U18-spiller, at vinde både guld til U18 DM, spille Champions League samt vinde DM-bronze med FCM's seniorhold.

Emma fortæller følgende om året på SINE:
Jeg husker min tid på SINE som fremragende. Det var et år fyldt med de fedeste oplevelser, og det har givet mig meget med i bagagen efterfølgende. Både personligt og håndboldmæssigt har jeg udviklet mig. Jeg har fået venskaber for livet samt meget et år, hvor jeg er blevet presset og har overtrådt nogle grænser, som jeg her efterfølgende er sindssygt glad for, at jeg har gjort. Min tid på SINE var noget helt specielt og jeg kan stærkt anbefalde det til alle og enhver som søger udfordringer og venskaber for livet. 


//Jan Niño Jørgensen

Henter data...