Golflinjen


På SINE har du mulighed for at træne golf lige uden for hoveddøren på skolens egen driving range. Vi træner hver dag og i vinterperioden flyttes træningen til de bedste vinterfaciliteter i Danmark: ECCOs Sportsfarm. Skoleåret igennem deltager vi i golfturneringer i ind og udland og hvert år rejser vi til Atlanta i USA for at træne og få inspiration. – Så er du bidt af golf, er SINES golflinje helt sikkert noget for dig!

Den daglige træning

Vi har på efterskolens område anlagt en driving range, som lever fuldt op til de forhold der forefindes i de golfklubber I kommer fra.

Hver fredag tager vi til Sønderjyllands Golfklub hvor vi går 18 huller. Der vil også være fredage hvor vi tager ud og spiller på andre baner.

 

Undervisere

Efterskolen samarbejder med PGA pro træner, Thor Andersen fra Sønderjyllands Golf Klub, som vil stå for den daglige golfundervisning. Desuden er lærer og elitespiller, Jesper Kraak, tilknyttet golflinjen.

Faciliteter

SINE samarbejder med ECCO og ECCO-farmen, som har fantastiske indendørsfaciliteter til træning af golf i de kolde måneder. I vinterperioden flytter vi derfor træningen til ECCOs sportsfarm i Tønder. At vi kan benytte "Farmen" gør efterskolens golf-linje unik. Der findes ikke lignende vinterfaciliteter i Danmark.

Med ECCO som samarbejdspartner har du mulighed for at møde en eller flere af de playing pro'er, som ECCO sponsorerer. Ydermere vil ECCO også assistere os med at opleve en Europa Tour turnering.

 

Udenlandsrejser

I løbet af skoleåret på SINE kommer du, udover alle vores ture og udflugter,  på to store rejser. En skitur til Østrig, hvor hele skolen skal afsted, samt en kulturrejse. Golflinjens kulturrejse går til Atlanta I USA, hvor vi vil skal opleve kulturen, se sæværdigheder og selvfølgelig spille en hel masse gofl! Udover vores to udenlandsrejser deltager vi i en række golfturneringer bade i Danmark og udlandet.


//Lars Thomsen

Se den nye Golfvideo fra SINE i 360 graders format.
Se den ved at klikke HER eller på billedet.
Filmen skal ses via youtube-appen eller via google chrome.
 

 

 


Golflinjen på SINE sportsefterskole

Golf på SINE skal være mere end hverdag med træning og spil på banen. Der skal også spilles golfturneringer. Afhængigt af hvilket handicap en given elev har, vil vi deltage i passende turneringer. Vi vil være at finde til rangliste turneringer, såvel som på junior distrikts touren, men vil også spille mod andre efterskoler der har et seriøst golftilbud.

På alle efterskolens sportslinjer har vi hvert år en udenlandsrejse. I skoleåret 2014/15 går rejsen til Atlanta i USA.

Her på hjemmesiden vil vi løbende supplere med informationer om Sportsefterskolens golflinje.

Ønskes mere information om golflinjen.
Email: SINE eller Jesper Kraak

Læs artikel fra golf.dk

Henter data...