Gæsteinstruktører

På SINE kommer du til at opleve flere spændende gæsteinstruktører

Danselinjen på SINE har mange gæsteinstruktører i løbet af året. I 2015 har vi allerede booket workshops I Akro yoga og “alm.” yoga med fantastiske Stine Brink fra KBH.

Amalie Zarr - en af Danmarks bedste dancehall dansere og vi får besøg af fantastiske Johanne fra Tyskland, som du kan læse om herunder.

I foråret kommer endnu flere spændende undervisere på besøg og derudover møder du flere workshops på danselinjens turne, samt ture ud af huset hver mdr. 

 

Johanne Castillo Bro
Født i 1980 og opvokset på Århus egnen i Danmark.Uddannelse

- Eksamineret danselærer hos Lisbeth B. Eriksen (1999)
- Uddannet danser og underviser fra Iwanson, München (2002)
- Hun har danset for adskillige moderne dansekompagnier i Paris, Kina og Tyskland. Så som company Selfish/Shellfish, Cie MHK, Cie ACC/Encorps, Cie Moebius og kunstergruppen possible.movement.
- Hun arbejdede som Koreograf for Theateropsætninger i Cie C.O.C. og for kortfilmene “Entracte” og “Je vous hais les petites filles”, som var nomineret på Cannes i 2007/2008.
- Hun har beskæftiget sig med sine egne værker siden 2003 og oprettede sit eget dansekompagni i 2006 sammen med kollegaen Aurore Castan-Aïn. I 2007 vandt de festivalen TOBINA i Paris med duetten “IndiviDUELles”.

Som underviser har hun udvekselt erfaring hos Bewegung und Tanz i München, Micadanses i Paris, Marameo og Tanzfabrik i Berlin samt i Danmark på Danseværket, Aarhus Idrætsskole, MS jazz & Funk, Snoghøj Højskole, Løgumkloster Højskole og Efterskole og Viby efterskole. Gennem hendes talrige erfaringer med dansen på scenen og som individuelt kropssprog i hendes undervisning, søger hun hele tiden nye måder at formidle dansen på.

2008 flyttede hun hendes base som freelance underviser, danser og koreograf til Berlin
Nu er hun tilknyttet danselinjen som gæsteinstruktør 2 gange årligt, hvor eleverne får glæde af hendes kompetencer indenfor moderne dans, floor work og improvisation.


//Charlotte Thomas

Henter data...