Drengefodbold på SINE

Et år på efterskole med 5 ugentlige træninger, udenlandsrejser, fodboldkampe/-turneringer – en masse fodbold, oplevelser og nye venner.

På fodboldlinjen har vi super dedikerede fodboldtrænere med solide fodboldbaggrunde både spiller-, uddannelses- og trænermæssigt. Vi har nogle fantastiske faciliteter og vi kan garantere dig et år med fede oplevelser sammen med dine nye efterskole-venner.

Vi træner med udgangspunkt i DBUs Aldersrelateret Træning og krydrer det med vores egne ideer og holdninger til, hvordan unge i alderen 15-17 år optimalt set skal trænes.

Vi har 5 ugentlige træningspas, og i din fritid kan du træne lige så meget du orker. Her kan du selvfølgelig bruge banerne og styrkecentret.

Vi forventer derfor, at:

» Du er engageret i din udvikling, holdets udvikling og fællesskabet på fodboldlinjen og hele efterskolen

» Du er træningsparat, det er en forudsætning for udvikling

» Du er positiv overfor udfordringer

» Du er ansvarsbevidst på og uden for fodboldbanen

» Du er konkurrenceorienteret og har vindermentalitet

Hvis du kan nikke ja til punkterne, er et år på SINEs fodboldlinje helt sikkert noget for dig!

 


Individuelle samtaler

Vi evaluerer din udvikling løbende, men for at sikre kvaliteten i evalueringen afholder vi 2 planlagte individuelle samtaler henover skoleåret:

Ved den første klarlægger vi dine forventninger til det kommende år på fodboldlinjen, og vi fastsætter individuelle udviklingsområder og fokuspunkter for skoleåret.

Afslutningssamtalen: Her evaluerer vi på dit forløb på fodboldlinjen, og om du har gennemgået den ønskede udvikling. Vi finder fokuspunkter til videre udvikling.

 

 

 

 


//Bjarne Hansen

Se den nye Fodboldvideo fra SINE i 360 graders format.
Se den ved at klikke HER eller på billedet.
Filmen skal ses via youtube-appen eller via google chrome.
 

 

 
 
 

 

Turneringer

Vi deltager i Skoleligaen, Efterskole DM, den jyske pokalturnering for efterskoler samt ISF cup (afvikles hvert andet år – når skoleåret starter med et lige tal) Desuden spiller vi en række kampe på vores fodboldrejse og træningskampe på SINE.

Et år på fodbold-efterskole

På alle sportsefterskolens linjer er der fokus på den enkelte sportsgren på et højt niveau. Man skal derfor være klar på at træne fodbold minimum 10 timer om ugen. Et år med fodbold på efterskolen vil give dig masser af oplevelser og udvikle dig både i forhold til fodbold, men også personligt. 

Henter data...