Danselærerne på SINE

Her kan du læse om danselærerne på SINE

På SINEs danselinje er der 3 fantastiske undervisere, som er fast tilknyttet til skolen.

Læs mere om dem her under! 

Christina er uddannet på Flow Dance Academy, en professionel hip hop danseuddannelse i København og Paris. Hun underviser i Afro house, afrobeat, hip hop og house. Ved siden af hendes danselærer job på sine, danser hun også selv i danse crewet Sebene Unify, som er et Afro house crew i København, der både laver shows og workshops. 

Se Christinas dansevideo HER

Se Christinas workshopvideo HER

 

Caroline info er på vej

Marco
Marco Huysseune er danser og koreograf på et hav af shows og musik videoer. Han er velkendt over hele verden og har over 20 års erfaring. Han er oprindeligt fra Belgium, men han har undervist i det meste af Europa. Udover det er han også sanger og koreograf i D-devils, som havde international succes i både Europa og USA. Marco er også en velkendt dommer i både nationale og internationale konkurrencer. Han ejer danseskolen Stylez Dance Academy i Århus, Randers og Esbjerg. På SINE underviser han i hip hop, og står for kunkurrence delen. 


Stine Beck
Stine har danset hele sit liv, hun har beskæftiget sig med forskellige stilarter. fra at være standard/latin danser på højeste niveau, og blive undervist af Peter Dan Ringgaard, turnerede i både indland og udland, og danse med på det danske landshold.

Senere hen har Stine afprøvet stilarterne hip hop, disco, jazz, showdance og modern dance. I 2007 tog hun en halv-årlig danseuddannelse fra Skolerne i Oure sport & performance.

Siden 2007 har Stine taget kurser i Århus, København og London, hvor hun primært har beskæftiget mig med floor work, jazz, modern dance og contemporary dance.

Som tidligere standard/latin danser ynderhun at arbejde med partnering, hvor danserne bruger hinanden. Dette skaber sjov, hygge og fællesskab på linjen. Hun går meget op i at træningen af fyldt med positiv energi, så det er skønt at komme til træning – hver gang!

Stines favoritdicipliner er Modern Dance, Jazz Dance og Show Dance.

 


//Bjarne Hansen

Christina Dall

Caroline Sander Jepsen

(Billede er på vej)

Marco HuysseuneStine Beck 

(billede er på vej)

Henter data...