Danselinjen på SINE

På SINEs danselinje brænder vi for dans og det enorme univers dansen har at tilbyde. Den daglige træning består bl.a. af; ballet, floor work, modern dance, improvisation, jazz, Hip Hop og House.

På danselinjen har vi hver uge 5 gange 90 minutters koncentreret dansetræning inklusiv løb, smidigheds- og styrketræning, som alt sammen støtter dansetræningen.

Du behøver ikke at have specielle forudsætninger for at være på danselinjen, men det er vigtigt, at du er fyldt med engagement, danse-glæde og gå-på-mod, og at du har lyst til at afprøve nye stilarter. Efterskolens danselinjen er både for DRENGE og PIGER!

 

En hverdag fyldt med dans

På efterskolens danselinje har du mulighed for at fordybe dig og udvikle dig som danser. Du får en hverdag med mange timers intens og spændende træning. Vi arbejder med forskellige grundteknikker og stilarter. Udover vores faste danselærere har skolen besøg af gæstelærere i både wacking, dancehall, Hip Hop og modern dance.

Udover de mange timers træning har vi også danseteori hvor du lærer om dansens historie - eks. hvor stilarterne stammer fra, og hvordan de har udviklet sig gennem tiden. 

 

På SINEs danselinje vil du:

  • Få daglig teknisk og fysisk træning
  • Deltage i danseforestillinger rundt om i landet og optræde til Dansens Dag m.fl.
  • Komme på kulturrejse til New York City, hvor vi besøger de største dansestudier.
  • Blive indkvarteret i 2 dage med elever fra en amerikansk skole i  New York.
  • Danse på forskellige dansestudier i Danmark
  • Komme på 3 dags turne rundt i DK med egen danseforestilling.
  • Lære at undervise i dans.

 

Unikt sammenhold

På SINE lægger vi stor vægt på det sociale sammenhold og de relationer du opbygger I løbet af skoleåret. Du bliver en del af et dansehold med tæt kammeratskab, samarbejde og mange gode og sjove oplevelser. Vi tager på rystesammen-tur i starten af efterskoleåret, for at styrke sammenholdet og igen senere på året indimellem alle de andre spændende ture og rejser. Her er der rig mulighed for at knytte tætte bånd - og måske få venner for livet.

 

NewYork - Sports- og Kulturrejse

Kulturrejsen til New York er årets højdepunkt på SINE. Efter mange timer i dansesalen i Danmark, med de faste lærere samt gæstelærere fra ind- og udland, så glæder danserne sig altid til denne tur.

Det er en kæmpe oplevelse at komme til dansebyen over dem alle og vi skal danse på de største dansestudier i verden. Alvin Ailey, Broadway Dance Center, Steps on Broadway og Peridance.

Vi bliver indkvarteret i 2 dage med elever fra en amerikansk skole i New York og vi får privat timer med nogle af de bedste dansere og undervisere. Derudover er der mulighed for drop-in klasser på Broadway Dance Center.

Udover al dansen, skal vi selvfølgelig opleve New York, se Central Park, Frihedsgudinden, Guggenheim, Museum of National History, Madame Tausaud og meget meget mere! Glæd dig – det bliver den vildeste tur!

Danseforestilling og turne

På danselinjen laver vi hvert år en fantastisk danseforestilling. Vi koreograferer forstillingen i samarbejde med eleverne, vi designer og  syr kostumer til og som kronen på værket, tager vi på turne i tre dage rundt i landet. Forestillingen bliver vist med rigtig scenelys og scenegulv. Her får du mulighed for at mærke, hvordan det også kan være at arbejde som danser. Vi besøger studier og uddannelser undervejs, så du også kan blive klogere på om dansen er noget du vil fortsætte med efter SINE.

SINE Performance Team

Holdet er et dansehold bestående udelukkende af tidligere SINE elever. Vi træner ca. 1 gang om måneden på SINE eller på Street Style Studio i Odense. Holdet er for både drenge og piger.

Målet med holdet er at  give tidligere elever muligheden for at blive ved med at træne på højt niveau samt deltage i forskellige performances rundt om i DK, bl.a. Dansens Dag og Kaufmann Cup.

Holdet er for dig som brænder for at danse og synes at  stævner, opvisninger og konkurrencer er det fedeste. Holdet giver dig en mulighed for at træne på semiprofessionelt niveau.

 

Praktisk om SINE Performance Team

Du bliver udtaget for 1 år ad gangen. Ønsker du at være med igen, så skal du op til ny audition. Det koster 700kr for at gå på holdet pr. år. Pengene går til tilmeldingsgebyr ved stævner mm. Tøj / kostumer er for egen regning – (regn med ca. 500kr). Transport til stævner/ konkurrencer mv. betales og arrangeres af deltagerne selv. Er man en del af holdet forventes det at man deltager i alle forestillinger og ovisninger.  Dato for audition primo Sept/Oktober. Hold øje med hjemmesiden. Holdet ledes og trænes af Stine Beck og Charlotte Thomas.

 

 

 

 


//Charlotte Thomas

Se den nye Danselinjevideo fra SINE i 360 graders format.
Se den ved at klikke HER eller på billedet.
Filmen skal ses via youtube-appen eller via google chrome.
 

 

Henter data...