Dancecamp


På SINEs danselinje har du mulighed for at fordybe dig og udvikle dig! Du for på sportscampen en uge med mange timers intens og spændende træning. Vi arbejder med forskellige grundteknikker og stilarter, hvor vi bl.a. stifter bekendtskab med: wacking, dancehall, hip-hop og modern dance.

 

Underviserne har erfaring fra egne danseskoler rundt om i landet, samt mange års erfaring med undervisning i forskellige stilarter, ligeledes vil tidligere SINEelever deltage i undervisningen, dette giver en unik mulighed for at se og hører hvad et år på SINE kan give dig som danser

 

Unikt sammenhold

Vi lægger stor vægt på det sociale sammenhold og de relationer du opbygger på sportscampen. Du bliver en del af et dansehold med tæt venskab, samarbejde og mange gode samt sjove oplevelser. Her er der rig mulighed for at knytte tætte bånd og måske finde en ven for livet.

 

Du behøver ingen specielle forudsætninger for at være med, men det er vigtigt at du er fyldt med engagement, danse-glæde og gå-på-mod. Og at du har lyst til at afprøve nye stilarter.

 

Efterskolens og sportscampens danselinje er både for DRENGE & PIGER! Vi glæder os til en sjov og lærerig uge med DIG!

 


//Joakim Pedersen

Henter data...