Om Cykellinjen

Brænder du for cykling? Fra skoleåret 2017/18 har du mulighed for at prøve kræfter med mountainbike og landevejscykling.

 

 

SINE slår dørene op for en ny cykellinje - eller rettere to!

Det betyder at du allerede ved næste års skolestart kan deltage på én af de to nye linjer – Mountainbike eller landevejscykling. 
Hvis du vil udvikle din cykling og opleve et unikt fællesskab - samtidig med at du udvikler og dygtiggør dig fagligt, vil et år på SINEs cykellinje helt sikkert være noget for dig. Du behøver ikke være i topform for at begynde på SINEs cykellinje.  Det afgørende er, at du har lyst. Træningen tager udgangspunkt i dit niveau og tilrettelægges, så du udvikler både teknik og kondition.

Den daglige træning

Selvom der er to cykellinjer, vil en del af undervisningen på være fællestræning for landevejsryttere og mountainbikere. Linjerne kan du læse mere om under fanerne i menuen.

Udover den specifikke cykeltræning er den fysiske træning i højsædet, og vi planlægger selvfølgelig træningen efter aldersrelateret træningskoncept (ATK) og Danmarks Cykle Unions træningsanbefalinger.  På denne måde sikrer vi os, at du ikke bliver overbelastet, samtidig med at du får det bedste ud af din træning.

Vi vil på SINE, i samarbejde med dig udvælge flere løb, som du kan/skal deltage i. Vi påregner ca. 10 stævner fordelt over hele året.  For at vi kan skabe et unikt fællesskab tager vi fælles afsted fra SINE, når der er stævne og ved de stævner, der er mulighed for det, vil vi køre som et SINE hold.
Skolen råder over trailer og bus - dette muliggør fælles kørsel til stævner. 

Faciliteter

SINE Sportsefterskole råder over gode styrketræningsfaciliteter i Klosterhallen, som ligger lige ved siden af skolen. Her har vi mulighed for at benytte spinningcykler, hvis det bliver en hård vinter, og vi ikke har mulighed for at cykle udenfor.

Vi har også eget værksted, hvor du får mekanikerkursus og her kan cyklen repareres i fællesskab med andre. 

Udstyr
Du medbringer egen cykel - vi sørger for at den er sikkert opbevaret. 

GLÆD DIG TIL ET UDFORDRENDE, UDVIKLENDE OG FEDT ÅR PÅ CYKELLINJEN!

 

 

 

 


//Admin

 

Kom til en af vores besøgsaftener og HØR MEGET MERE OM CYKELLINJEN - tilmelding til besøgsaftener foregår her på hjemmesiden under optagelse. 

 

Henter data...