Cykelcamp


Landevejs & MTB

Vil Du udvikle dig inden for denne sport samtidig med at du oplever et unikt fælleskab, så vil SINEs cykel linje være det helt rette valg. Om du er i topform eller nybegynder betyder ikke noget, det afgørende er at du har lysten til lige netop denne sport! Træningen tager udgangspunkt i DIT niveau og tilrettelægges, sådan at du udvikler både din teknik og kondition.

 

Den daglige træning.

Selvom der er 2 cykellinjer, vil en del af undervisningen være fælles træning.

Udover den specifikke cykeltræning er den fysiske træning også i højsædet, vi planlægger naturligvis efter aldersrelateret træningskoncept (ATK) samt Danmarks Cykel Unions Træningsanbefalinger. På denne måde sikre vi os at ingen overbelastes men samtidig for det absolut bedste ud af træningen.

 

Faciliteter.

Sportsefterskolen SINE råder over gode styrketræningsfaciliteter i Klosterhallen, som ligger ved siden af skolen, her har vi bl.a. mulighed for at benytte spinningscykler, hvis vejret en enkelt dag ikke skulle tillade udendørs cykling.

 

Skolen råder over et værksted hvor der i fælleskab kan repareres cykler ved behov for dette

 

Ligeledes er der i forbindelse med skolen et ny anlagt MTB teknikspor med alt hvad der til hører, ”brems”, ”pump track”, ”drop” og ”rock garden”

Samt et single-track MTB spor i skolens baghave, her er der rig mulighed for konkurrencer eller udfordringer af teknikken.

 

Udstyr

Deltagerne medbringer egne cykler – vi sørger for et sikkert sted at opbevare udstyret.

Har deltageren ikke egen cykel til rådighed, kan vi tilbyde at udlåne en MTB cykel på skolen. Der er dog et begrænset antal af disse (dette er uden ekstra betaling)


//Joakim Pedersen

Henter data...